Menu

Hester Macrander

Alles wat ik doe is een combinatie van taal & theater en gedrag & communicatie. Dat komt allemaal samen in één kern.

Sinds 2006 ben ik in aanraking gekomen met Verbindende (Geweldloze) Communicatie en inmiddels ben ik gecertificeerd trainer. Ik geef vele trainingen en bemiddel in persoonlijke conflicten. Sinds 2018 maak ik deel uit van het trainerscollectief bij 'Vine, Instituut voor Verbindende Communicatie'.
Ik heb alle GC-trainers die GC-mediation verzorgen bij elkaar gebracht op de site http://www.gc-mediators.net.

Naast het geven van basis- en verdiepingstrainingen ontwerp ik heel graag trainingen op maat, in company. Ik geef interactieve (en ook licht humoristische) lezingen over VC en koppel daar workshops aan. Dit doe ik regelmatig in de wereld van onderwijs en zorg, bijvoorbeeld op studiedagen voor personeel. Ook werk ik graag in de commerciële sector, bijv. met leidinggevenden of teams.
Momenteel ben ik bestuurslid van de GC-Kring. Ook verbind ik op Europees niveau met collega's.

Naast mijn trainerschap ben ik theatermaker, verbindend dagvoorzitter, publicist, docent en geef ik creatieve workshops op het gebied van taal en theater. Deze achtergrond maakt mij als trainer creatief en ik speel graag met didactisch nieuwe vormen. Ook publiceer ik regelmatig een column over de actualiteit vanuit VC bezien op de opiniesite Joop: https://joop.bnnvara.nl/

Verbindende Communication ervaar ik als een rijke levenskunst, het is veel meer dan communicatie! Het inspireert en ondersteunt mij om mijn levensdoel te bereiken: namelijk zo wijs mogelijk te sterven! Zoals Marshall Rosenberg zei: ‘Gradually become less stupid...’ Daar draag ik ook voor anderen graag aan bij.

Hester Macrander

Hester Macrander


Arnhem en Zutphen

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK/ondernemingsnummer: 09196466

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Hester Macrander