Menu

Oefengroep Online
03.09.24

Online heb ik een oefengroep tweewekelijks, op dinsdagavonden van 19:30 – 21:30
Je kan op ieder moment in het jaar in- en uitstromen!

Wie kan in deze oefengroep? Als je een basistraining hebt gedaan van 2 dagen kan je meedoen. We willen graag werken met mensen die vergelijkbare kennis en ervaring hebben van Verbindende Communicatie. Je kunt het een keer proberen of het je wat lijkt.

Hoe lang kan je meedoen? Verspreid over een half jaar, dus zes maanden, kan je tien keer meedoen. Dat kost € 125,– Na deze tien keer neem ik aan dat de basis er voldoende in zit om door te gaan naar een verdiepingstraining, of een van de verdiepingsthema-trainingen. Ik heb deze beperking van een half jaar erop gezet, omdat het een soort van 'broodroof' is om eindeloos de oefengroep aan te blijven bieden. Op zeker moment is een nieuwe training een logische stap.
In is Arnhem een gevorderden-oefengroep die uit de basis-oefengroep is voortgekomen. Deze groep werkt zonder begeleiding. Daar kan je je ook bij aansluiten. Een online-gevorderengroep is er (nog) niet.

Wat doen we in de oefengroep?
In essentie oefenen we alles wat in de basis is behandeld. Het doel is dat je het meer kan integreren in je leven.
We starten altijd met een korte stilte, dan een check-in op de VC-manier, dan inventariseren we wat mensen deze avond willen doen. Sommigen willen een casus uitzoeken die hen bezighoudt, anderen willen graag oefenen met empathisch luisteren, soms wordt er geoefend met het GROK-spel. Soms bieden wij als trainers een oefenthema aan. Soms kunnen we niet en dan draait de groep zelfstandig. Deze wordt dan niet gerekend bij de tien keer.

Frequentie en tijd:
Deze oefengroep vindt dus om de twee weken plaats op maandagavond van 19:30 – 21:30. Het gaat altijd door, ook in de jaarlijkse korte vakanties en op feestdagen, tenzij het feestdagen zijn waarop zo goed als zeker niemand kan, zoals Eerste Kerstdag, of oudejaarsavond. Op Tweede Kerstdag en Tweede Paasdag dus wel. In de zomer is er een zomerstop, juli en augustus.

Locatie: Op Zoom, digitaal. (Beveiligd account)

Kosten: 125,– voor tien keer, begeleide oefengroep.

Wees welkom!
Hester

Praktische informatie

Start Datum: 03.09.24
Datum/Tijd: Tweewekelijks op dinsdagavond van 19:30 - 21:30 | 19:30 - 21:30
Adres: Online
Plaats:
Prijs: € 135,-- voor 10 avonden, te besteden binnen een half jaar
Website: www.hestermacrander.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Oefengroep Online met startdatum 03.09.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem, en ook online

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK/ondernemingsnummer: 09196466