Menu

Ons aanbod

 

Onze trainingen zie je op de agenda pagina, ingedeeld in onderstaande rubrieken.
Bel ons gerust voor advies, informatie of vragen. We staan je graag te woord!

 

Basis

Kennismaken met Geweldloze Communicatie: in een dagworkshop, tijdens een twee- of driedaagse introductie training of via een cursus in meerdere dagdelen.

Verdieping

Als het naar meer smaakt. Je kunt je kennis en vaardigheden verdiepen in modules van twee of drie dagen, in de vorm van een cursus of oefengroep, een jaargroep of bijv. een zomertraining. 

Oefengroep

De kracht van herhaling. Doorgaans werk je in een oefengroep met het boek van Marshall Rosenberg (soms ook met het bijbehorende werkboek), eens per twee of drie weken.

Zakelijk

In company of 'op de hei': voor hechtere teams, betere verkoopresultaten, meer begrip en helderheid. Profit en non-profit. Voor coaches, managers en leidinggevenden.

Mediation

Voor wie anderen wil helpen elkaars behoeften te horen. En zelf krachtig aanwezig wil blijven temidden van conflicten. In het midden van de orkaan is het stil.

Zorgsector

Ondersteunen, niet fixen. Voor elke therapeut, hulpverlener, verpleegkundige, psychiater en arts die er wil zijn voor de ander, zonder zichzelf te verliezen of op te dringen.

Onderwijs

Voor leerkrachten en schoolteams die veiligheid en saamhorigheid op hun school willen bevorderen en die naar de plek willen voorbij het denken in 'goed' en 'fout'.

Kinderen

Voor ouders, leerkrachten, hulpverleners, coaches en...kinderen zelf. Pubers, kom op! Wij bieden GC aan voor omgang met babies, jawel, tot en met jong volwassenen.

Lezing

Bij diverse trainers kunt u lezingen aanvragen, toegespitst op elke gelegenheid, zakelijk of niet. Van lekker luisteren tot actief meedoen. Voor kleine gezelschappen of volle zalen.

Relaties

Voor wie meer eigenheid wil en tegelijk meer verbinding binnen de relatie. Voor wie wil 'ontklonteren', en voor iedereen die klaar is met 'schuld', 'schaamte', en 'moeten'.

 

Kijk voor alle trainingen op de agenda pagina.