Menu

Broedplaats Trainer Persoonlijke Ontwikkeling
17.10.24

Een Train de Trainer-traject bestaande uit 6 themablokken.

Elke maand is er een tweedaagse van oktober tot en met april. Tussentijds is er intervisie, leeswerk en doe je opdrachten, bouw je aan een portfolio. Weet je niet zeker of je deel wil nemen en wil je ons eerst leren kennen? Doe dan mee aan een online info-avond van mij, ook in deze agenda te vinden.

Doel
Je wordt opgeleid tot trainer in het domein van de Persoonlijke Ontwikkeling. Denk aan: Verbindende Communicatie, feedback-training, persoonlijke effectiviteit, interpersoonlijke communicatie, agressietraining, conflicthantering, gespreksvaardigheden, coachingsvaardigheden, Deep Democracy, Socratische gespreksvorming en meer. Afhankelijk van jouw achtergrond en in welke wereld jij wil functioneren bepaal je welke trainingen jij wil gaan ontwikkelen.

In deze trainingen op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling gaat het altijd om twee elementen: je leert mensen nieuwe vaardigheden en geeft ze handvatten, maar vooral gaat het om zelfreflectie en transformatie. Het doel van dit soort trainingen is het uitbreiden van het gedragsrepertoire.

Deze train-de-trainer is op basis van de Verbindende Communicatie. Een basistraining is een vereiste, en meerdere trainingen, of een opleiding, op andere gebieden van de persoonlijke ontwikkeling is mooi meegenomen.

Praktische informatie

Start Datum: 17.10.24
Datum/Tijd: Donderdag 17 en vrijdag 18 oktober | 10:00 - 17:00
Adres: ABK-huis, Hallse Hull
Plaats: Nivon Hallse Hull, Bij Eerbeek en Dieren
Prijs: Zie website
Website: hestermacrander.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Broedplaats Trainer Persoonlijke Ontwikkeling met startdatum 17.10.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem, en ook online

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK/ondernemingsnummer: 09196466