Menu

De Lotus

over Kathleen: Het diepste verlangen in mijn leven is om vrede, vreugde, verbinding en een zucht van verlichting te delen met jou via authentiek, empathisch contact en eerlijke zelfexpressie. Dat onze ja een ja mag zijn en onze nee een ja aan iets anders. Dat we vanuit gelijkwaardigheid mekaar kunnen ontmoeten, in een veld voorbij ideeën over goed en kwaad, dat er ruimte mag ontstaan waartussen we vrij kunnen bewegen, oprecht bereid om (innerlijke) conflicten op te lossen met oog voor alle betrokkenen. Dat de omweg de binnenweg wordt, en de quick fix de omweg.
Dat we alsmaar vlotter deze tools in onze handen aanwenden, niet om op mekaar of onszelf te timmeren, maar om onderweg meer en meer te vertrouwen en de vrijheid te ervaren om onze eigen stem echt te gebruiken, en onze eigen oren in verbondenheid aan te bieden aan vriend en ‘vijand’. Dat de magie tussen jou en de wereld mag ontstaan en blijven, en er plots weer een overvloed aan opties opduiken! En jij, wat is jouw plan om te doen met jouw enige, wilde en kostbare leven?

over De Lotus: No mud, no Lotus. Deze bloem bloeit in de modderigste rommel. Niet ondanks, maar dank zij alles wat ze tegenkomt. Sinds 2007 groeit mijn kennen en kunnen rond geweldloze communicatie, in 2017 werd ik officieel trainer en intussen ben ik gecertificeerd door het CNVC.

De Lotus biedt een leercyclus van een half jaar aan, 4 weekendopleidingen in een huiselijke omgeving in Halle-Zoersel. Er zijn ook themadagen, losse workshops voor (vooral) activisten en een hybride train-de-trainertraject. Van mijn Retreats rond zelfempathie, gebaseerd op het werk van Robert Gonzales, zowel in Portugal als in België, krijg ik heel veel energie. Verder organiseer ik het Belgische zomerfestival. Organisaties en scholen kunnen een losse workshop of een traject op maat aanvragen. Individuen kunnen coaching op basis van behoeften volgen. 0ndersteuning voor gezinnen, koppels en individuen is het derde luik van De Lotus.

Kathleen De Laet

Kathleen De Laet

Berlaarsesteenweg 1
2560 Kessel
0032486144419
0486144419

kathleen AT delotus DOT co

delotus.co/

KvK/ondernemingsnummer: 0680686315

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Kathleen De Laet