Menu

Belgisch Zomerfestival
02.08.24

Deze zesde keer zal opnieuw kans zijn voor jullie die ook verlangen naar een gedeelde ervaring om NVC een week lang te leven, samen, in België! We gebruiken hiervoor de beproefde formule van Open Space Technologie, waardoor elke dag ruimte ontstaat voor 3 workshops. Je kan zelf kiezen om iets te delen wat je graag wil aanbieden aan de community: je favoriete NVC-topic, en ook yoga, dans, spel, sport, massage (er is een massagekamer in het kasteel!) , zang, Actieve Hoop, alles dus waar je zin in ziet/hebt, we cocreëren dit festival!

Een uitgebreider woordje uitleg en het inschrijvingsformulier vind je in deze festivalbrochure:
https://docs.google.com/document/d/1HJjcxJ7bjyLDqfLxzIuVrXPUAIVaYUbUi8Lft6nNNM8/edit?usp=sharing

’s Morgens komen we met de community samen en kan je je aanbod kort voorstellen en de andere workshopleiders horen. Het staat je natuurlijk vrij om de workshops van je voorkeur bij te wonen/ aan te bieden of andere noden te vervullen! Elke dag kom je ook samen met een vast klein groepje om empathisch naar elkaar te luisteren en ’s avonds is er weer een bijeenkomst van de community om te vieren wat was en te rouwen wat (niet) was. In de lange traditie van de Europese festivals en IITs, zal er de laatste avond ook een no (need for) talentshow zijn, waar iedereen zijn (wel of) niet-talent te berde kan brengen.

Dit behoeftegericht festival mikt op het vervullen van een lange lijst noden, met op kop: VERBINDEN, DELEN, ONTSPANNEN, SPELEN, LEREN/GROEIEN, EMPATHIE, INSPIRATIE, COMMUNITY. Inschrijvingen zijn open!

Het is een droom die uitgekomen is om samen verder aan onze eigen Belgische NVC-community te bouwen, waar know how en strategieën gedeeld worden, op alle domeinen van het leven: ouderschap, trainen, organisatietransitie, mediatie, (dyad) meditatie, relatie en meer!

Praktische informatie

Start Datum: 02.08.24
Datum/Tijd: tot 9 augustus 2024 | check in om 16u, check uit om 10u
Adres: Rue des Pélerins 4
Plaats: Mont-Gauthier (Ardennen)
Prijs: 780-1350 € voor volwassenen, 350 - 450€ voor kinderen
Website: delotus.co


Kathleen De Laet

Kathleen De Laet

Berlaarsesteenweg 1
2560 Kessel
0032486144419
0486144419

kathleen AT delotus DOT co

delotus.co/

KvK/ondernemingsnummer: 0680686315