Menu

Train de Trainer - Lotustraject
17.04.23

train de trainer + stage + intervisie = het tweede Lotustraject


Wil je zelf verbindende communicatie beginnen uitdragen, en vraag je je af hoe? Wil je NVC actief integreren in je eigen werk als lesgever? Of ben je al bezig met af en toe workshops geven en zou je graag inspiratie, empathie, delen en vieren/rouwen willen van, met en in een groep tochtgenoten, onder begeleiding? Het eerste Lotustraject is een fysieke, hybride opleiding van 6 maandagen, van april tot november 2023 (1 dag per maand in Kessel of van thuis uit).

Zou je graag zelf trainer worden en wil je je daarin bekwamen? Op 17 april 2023 begint de tweede groep met beginnende trainers, die ik begeleid. Lesgevers, docenten en interne opleiders die NVC aan hun klassen, aula’s en teams willen bieden, zijn ook welkom! We leren en oefenen samen, bekijken en delen desgewenst mekaars materiaal en laten ons beurtelings onderdompelen in mekaars didactische aanpak. We volgen de sleutelverschillen en werken met een self-assessment en feedback, overgoten met live humor en mildheid. Wie ondersteuning wenst in zijn rol als trainer en een stimulerende, inspirerende, ondersteunende en warmhartige leercommunity wil om samen mee op pad te gaan, zoek niet langer en meld je aan! We komen 1 keer per maand samen.

Praktische informatie

Start Datum: 17.04.23
Datum/Tijd: 17 april 2023, 15 mei, 12 juni, 18 september, 16 oktober & 13 november), gemixt met 4 stagedagen | 9u15 tot 16u15
Adres: Berlaarsesteenweg 1
Plaats: Kessel, België
Prijs: 1440 (met factuur) / 940 (zonder factuur) / 640 ( voor doelgroepen: leerkrachten, alleenstaande oude
Website: delotus.co


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Train de Trainer - Lotustraject met startdatum 17.04.23
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Kathleen De Laet

Kathleen De Laet

Berlaarsesteenweg 1
2560 Kessel
0032486144419
0486144419

kathleen AT delotus DOT co

delotus.co/

KvK/ondernemingsnummer: 0680686315