Menu

Strohplatz Verbindende Communicatie

Als internationaal gecertificeerd trainer geweldloze communicatie geef ik cursussen in geweldloze communicatie -ofwel verbindende communicatie- in Eindhoven en Breda. Daarmee wil ik actief bij te dragen aan een wereld met meer onderlinge verbinding.

In mijn trainingen hou ik van leren in het moment, dus ik grijp tijdens trainingen veel mogelijkheden aan om samen te leren van wat er nú speelt of van wat er nú naar boven komt borrelen. Op die manier zorg ik dat voor allerlei deelnemers (van skepticus tot piekeraar) de "kwartjes vallen" gedurende de trainingsdagen.

In feedback van deelnemers na een cursus komt tot nu toe steeds het woordje "openheid" terug, of een omschrijving ervan. Bijvoorbeeld, dat iemand zich zeer veilig voelde om werkelijk te delen wat er speelde. Of dat iemand zich voor het eerst in het leven veilig en welkom voelde in een groep. Ik ben daar erg blij mee, omdat ik vermoed dat deze openheid zorgt dat deelnemers ongeremd kunnen leren en daardoor ontzettend enthousiast en dankbaar trainingen verlaten. Ik ontmoet jou dan ook graag in de toekomst op een training.

Niels Gorisse

Niels Gorisse


Online, Eindhoven, Breda


verzoek AT verbindendecommunicatie DOT com

www.verbindendecommunicatie.com

KvK/ondernemingsnummer: 30278707

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Niels Gorisse