Menu

Strohplatz Verbindende Communicatie

Ik geef trainingen in geweldloze communicatie , ofwel verbindende communicatie, in Gouda (voor regio Rotterdam Amsterdam Utrecht en Den Haag), Eindhoven en Breda. Daarmee wil ik actief bij te dragen aan een wereld met meer onderlinge verbinding.

In mijn trainingen hou ik van leren in het moment, dus ik grijp tijdens trainingen veel mogelijkheden aan om samen te leren van wat er nú speelt of van wat er nú naar boven komt borrelen. Op die manier zorg ik dat voor allerlei deelnemers (van skepticus tot piekeraar) de "kwartjes vallen" gedurende de trainingsdagen.

In feedback van deelnemers komt tot nu toe steeds het woordje "openheid" terug, of een omschrijving ervan. Bijvoorbeeld, dat iemand zich zeer veilig voelde om werkelijk te delen wat er speelde. Of dat iemand zich voor het eerst in haar leven veilig en welkom voelde in een groep.

Er is nog een tweede passie naast geweldloze communicatie. Dit is duurzaamheid, en met name zoals permacultuur dit in de praktijk brengt. Ook hierin geef ik trainingen, zoals op het gebied van zelfvoorzienendheid off-grid, permacultuur zelf, en over hoe gelukkig groen te leven.

Niels Gorisse

Niels Gorisse

Laanzichtweg 95
4847 SH Teteringen


www.verbindendecommunicatie.com

KvK nr: 30278707

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Niels Gorisse

34.1 757 17