Menu

Strohplatz Geweldloze Communicatie

Als internationaal gecertificeerd trainer geweldloze communicatie geef ik cursussen in geweldloze communicatie -ofwel verbindende communicatie- in Utrecht, Eindhoven, Dordrecht, Breda / Tilburg, online en inhouse bij bedrijven in heel Nederland en België. Daarmee wil ik actief bij te dragen aan een wereld met meer onderlinge verbinding.

In mijn trainingen hou ik van leren in het moment, dus ik grijp tijdens trainingen veel mogelijkheden aan om samen te leren van wat er nú speelt of van wat er nú naar boven komt borrelen. Op die manier zorg ik dat voor allerlei deelnemers (van skepticus tot piekeraar) de "kwartjes vallen" gedurende de trainingsdagen.

In feedback van deelnemers na een cursus komt tot nu toe steeds het woordje "openheid" en "veiligheid" terug, of een omschrijving ervan. Bijvoorbeeld, dat iemand zich zeer veilig voelde om werkelijk te delen wat er speelde. Of dat iemand zich voor het eerst in het leven veilig en welkom voelde in een groep. Of dat iemand zich voor het eerst onbelemmerd voelde om helemaal zichzelf te zijn. Ik ben daar erg blij mee, omdat volgens mij deze openheid zorgt dat deelnemers ongeremd kunnen leren en daardoor ontzettend enthousiast en geinspireerd trainingen verlaten. Ik ontmoet jou dan ook graag in de toekomst.

Niels Gorisse

Niels Gorisse


Utrecht Eindhoven Dordrecht Breda online


Kijk voor alle informatie svp op AT www DOT geweldlozecommunicatie.com

www.geweldlozecommunicatie.com

KvK/ondernemingsnummer: 30278707

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Niels Gorisse