Menu

Verbindende Communicatie voor Professionals
08.10.23

Wil je een introductie verbindende communicatie training voor professionals volgen om dit in te zetten bij gesprekken met klanten, werkgevers en collega's? Wil je feedback kunnen geven zonder dat dit als kritiek wordt opgevat? En, wil je leren communiceren op een manier zodat er meer onderling begrip ontstaat binnen jouw team?

Voor al deze leerdoelen is onze training verbindende communicatie. Je leert de visie van Geweldloze Communicatie en krijgt handvaten om dit in de praktijk te brengen.

Niels Gorisse is internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie (CNVC)en draagt als persoonlijke coach, groepstrainer en mediator bij aan particulieren en professionals. Sinds hij in 2011 deze levensvisie van Marshall Rosenberg leerde kennen, geeft hij trainingen online, inhouse, Breda/Tilburg, Eindhoven, Utrecht en Dordrecht. Zijn voorliefde voor verbindende communicatie zit in de oprechtheid en eerlijkheid van deze visie.

Bij al onze online trainingen krijg je toegang tot onze leeromgeving, en één of meer Zoom sessies (afhankelijk van welke variant jij wil).
Via de link naar onze website verbindendecommunicatie.com kun je je rechtstreeks inschrijven.

Praktische informatie

Start Datum: 08.10.23
Datum/Tijd: Drie compacte zoom sessies | Zie website.
Adres: Volg de link naar www.geweldlozecommunicatie.com voor alle details.
Plaats: Online
Prijs: Volg de link naar www.geweldlozecommunicatie.com voor alle details.
Website: www.geweldlozecommunicatie.com


Niels Gorisse

Niels Gorisse


Utrecht Eindhoven Dordrecht Breda online


Kijk voor alle informatie svp op @ www.geweldlozecommunicatie.com

www.geweldlozecommunicatie.com

KvK/ondernemingsnummer: 30278707