Menu

Themadag: relaties en scary honesty
22.10.23

In introductie trainingen geweldloze communicatie komen vaak koppels. Geweldloze communicatie geeft dan ook heel veel handvaten voor relaties: zowel om elkaar liefdevol te zien (ook als je je aan elkaar frustreert), oprecht uiten wat er voor jou speelt, en tot oplossingen komen waar je allebei blij mee bent - ook op lange termijn. Ook als je geen partner hebt, kunnen deze zaken erg waardevol zijn in je leven.

Dingen ter sprake brengen waarbij jij je kwetsbaar voelt - ofwel "scary honesty", heeft de focus in de middag.

Op deze themadag zoomen we in op zaken die in relaties kunnen spelen en bekijken deze door een verbindende bril. Het uiten van wat we wél aan elkaar waarderen, is daar een onderdeel van. Het kiezen voor eerlijkheid doen we door diverse oefeningen, bijvoorbeeld: ruimte maken voor kwetsbaarheid, ruimte maken voor reacties die sneller komen dan je wil, en meer. Daarna gaan we met scary honesty aan de slag om dit alles in de praktijk te oefenen.

Trainer Niels Gorisse is internationaal gecertificeerd geweldloze communicatie trainer. Je bent van harte welkom! Meer informatie en meteen online aanmelden kan op de website link hieronder.

Praktische informatie

Start Datum: 22.10.23
Datum/Tijd: |
Adres: Voor details volg de link naar geweldlozecommunicatie.com
Plaats: Online
Prijs: Voor details volg de link naar geweldlozecommunicatie.com
Website: www.geweldlozecommunicatie.com


Niels Gorisse

Niels Gorisse


Utrecht Eindhoven Dordrecht Breda online


Kijk voor alle informatie svp op @ www.geweldlozecommunicatie.com

www.geweldlozecommunicatie.com

KvK/ondernemingsnummer: 30278707