Menu

Stilts Training en Coaching

Een collega op mijn werk vroeg mij: “ken jij de methodiek van Geweldloos Communiceren?” Alleen de woorden raakten me al direct en ik ben op zoek gegaan. Na het lezen van het boek in 2006 en mijn eerste workshop heeft het me niet meer losgelaten. Het heeft meer en meer mijn werk beinvloedt en een specifieke kleur gegeven aan mijn bestaan.

Waarom? Omdat het concrete handvatten bracht om compassie in het dagelijks leven vorm te geven. Het haalde me van mijn meditatiekussen, waar compassie voelen soms best gemakkelijk lijkt. Het stimuleerde me in het echte leven om verder te komen. En nog steeds brengt het me licht, lucht, wijsheid en handen en voeten in de spannende uitdagingen van elke dag die over samen werken en samen leven gaan. Het helpt vieren, rouwen en de rijkheid van het leven te genieten.

Ik heb mij met hart en ziel aan dit gedachtegoed verbonden en hier inmiddels mijn werk van gemaakt. Gewoon, omdat ik een passie heb voor verbinden. Sinds 2015 ben ik internationaal gecertificeerd trainer in NonViolent Communication.

De kern van al mijn activiteiten is mensen in verbinding brengen met hun eigen wijsheid, kracht en plezier in het contact met de ander.

Misschien is het mijn creatieve achtergrond als theatermaker, beweger en acteur die ervoor zorgt dat ik mijn beste bijdrage lever zodra ik me vrij voel om strakke kaders een beetje los te laten en te gebruiken wat er in het moment ontstaat. Soms breng ik uitdagende situaties in een training die het leren prikkelen, terwijl ik ook graag zorg draag voor een veilig leerklimaat waar ieder zoveel als mogelijk tot zijn recht komt.


"Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field. I'll meet you there"
Mevlana Jelaluddin Rumi - 13th century

Helmie Willems

Helmie Willems


Arnhem en Den Bosch
06-10877692

info AT stilts DOT nl

www.stilts.nl

KvK/ondernemingsnummer:

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Helmie Willems