Menu

Meer In Verbinding

Na het lezen van Marshall Rosenberg's boek in 2006 en mijn eerste workshop in Geweldloze ofwel Verbindende Communicatie, heeft het me niet meer losgelaten. Het is een belangrijke basis geworden waar vanuit ik werk en naar het leven kijk.

De ontdekking van Geweldloos Communiceren als concreet handvat om verbinding te laten stromen, heeft mij enorm verrijkt. Het heeft mijn hart ruimer gemaakt, mijn geest meer helder en vooral daadkracht en actie gebracht. Het is een pad geworden waar ik een leven lang in kan groeien.
Daarnaast heeft de uitgebreide opleiding in werken met familie- of systeemopstellingen, me nog meer inzicht gegeven in hoe pijn, verdriet en verwarring kan ontstaan. Hoe elk mens daar een deel van in zich draagt en daar zelf zorg voor kan dragen op een liefdevolle manier.
Zo kunnen we meer en meer het leven nemen, persoonlijke stappen nemen en zijn met hoe het leven zich aan ons presenteert.
Het helpt me om steeds opnieuw weer met mildheid te kijken naar mijn persoonlijke ontwikkeling en geschiedenis. Een rijke en diepe ervaring.

De kern van dit alles voor mij: als ik steeds weer opnieuw kan kijken zonder mijzelf of de ander te veroordelen gaan er werelden open.

"Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field. I'll meet you there"
Mevlana Jelaluddin Rumi - 13th century

Helmie Willems

Helmie Willems

Hans Tiemeijerhof 17
6836MK Arnhem

06-10877692

helmie AT meerinverbinding DOT nl

www.meerinverbinding.nl

KvK/ondernemingsnummer:

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Helmie Willems