Menu

Bewegen en bewogen worden
30.08.24

Lekker het leven voelen stromen door je hele lijf! In deze weekendretraite tunen we in op wat er in jou meer wil bewegen en bewogen worden. Dat doen we aan de hand van de verstilling in onszelf om vanaf die plek weer ruimte te maken voor energie waar we anders niet zo snel bijkomen.

We bewegen en dansen letterlijk het lichaam wakker, zodat je hoofd leger wordt en je het leven door je heen voelt stromen.
Er is ruimte om fijner af te stemmen op wat het lichaam wil en nodig heeft. Ook afstemmen op anderen is deze dagen onderdeel. Je onderzoekt hoe jouw gevoeligheid zich gedraagt in contact; zacht of speels, verstild of woest.

Spelen met vrijheid en verbinding in het contact met anderen om juist in jezelf meer ruimte en bedding te vinden.

Meditatie, inquiry, dans, klank, delen en spelen zijn elke dag onderdeel. Alles om nog meer onze zintuigen wakker te maken en het leven uit te nodigen. Er valt zoveel meer te beleven als we ons openen.
En natuurlijk kan er ook verdriet voorbij komen, of fysieke beperkingen of verkrampingen die aandacht vragen. Door deze in te sluiten en er met mildheid naar te kijken maak je ruimte om te ontdekken wat de schoonheid erin is. Zowel pijn als vreugde nodig je uit om uit te drukken. Je wordt uitgenodigd om vanuit gevoelens- en behoeften bewustzijn te onderzoeken en delen, het hart van de Geweldloze Communicatie. We oefenen ons in luisteren vanuit oordeel-loze ruimte voor de ander, de kern van empathisch luisteren.

Open voor alle leeftijden en ieder mens met zijn eigen mogelijkheden.
Welkom als je graag wilt bewegen en bewogen worden.
Heb je vragen mail me dan even. Aanmelden loopt via het klooster.

Praktische informatie

Start Datum: 30.08.24
Datum/Tijd: - 1 september |
Adres:
Plaats:
Prijs: vanaf €369,-
Website: www.kloosterhuissen.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Bewegen en bewogen worden met startdatum 30.08.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Helmie Willems

Helmie Willems

Hans Tiemeijerhof 17
6836MK Arnhem

06-10877692

helmie AT meerinverbinding DOT nl

www.meerinverbinding.nl

KvK/ondernemingsnummer: