Menu

Dealen met dilemma
12.10.24

“Ik wil de knoop doorhakken, een beslissing nemen en iedere keuze lijkt weer een ander probleem op te leveren!” Soms is kiezen lastig. Weet je niet of je nou wel of niet een andere baan wilt zoeken? Twijfel je of je wel of niet een feest wilt geven? Weet je überhaupt niet wat te doen om uit de situatie waar je in zit te komen?

Welke vraag dan ook, of je nu een “grote” of “kleine” vraag hebt, we gaan samen onderzoeken wat de ja en nee keuze jou brengen.

We doen verschillende oefeningen om helderheid te krijgen over jouw dilemma, de opties en de behoeften die je zo kan vervullen.

Wil je graag kijken hoe verbindende communicatie je kan helpen met helderheid zodat je een keuze kunt maken? Wil je je graag nog verder verdiepen in en oefenen met geweldloze communicatie? Doe dan mee!

Door wie?
De training wordt gegeven door CNVC gecertificeerd trainer Suzanne Nederlof en Boris Nauta van Equanimity.

Voor wie?
Voor iedereen die al eerder een training verbindende communicatie heeft gevolgd bij Suzanne, Boris, of elders (minimaal 1 dag) en op zoek is naar meer verdieping.

Waar en wanneer?
Deze 1-daagse themadag wordt gegeven op 12 oktober 2024 in Centrum voor Bewustwording De Vrijman in Amsterdam van 10.00 tot 16.30. De studiebelasting is de dag zelf. Tijdens de training krijg je een map met wat informatie en de oefeningen die we doen.

Kosten?
Beperkt budget €110,-
Particulier €170,-
Via werkgever €295,-
Aanmelden: https://empatilya.nl/dealen-met-dilemma/

Praktische informatie

Start Datum: 12.10.24
Datum/Tijd: |
Adres:
Plaats:
Prijs:
Website: empatilya.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Dealen met dilemma met startdatum 12.10.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Suzanne Nederlof

Suzanne Nederlof

Julianastraat 78
6707DH Wageningen


suzanne AT empatilya DOT nl

www.empatilya.nl

KvK/ondernemingsnummer: 80448410