Menu

Thema-tweedaagse “Jakhalzen, Woede, Schuld, Schaamte en GC”
17.09.24

Deze tweedaagse workshop is bedoeld voor mensen die met woede worstelen en/of met schuld en schaamte kampen. Heb je wel eens last van woede uitbarstingen en zou je hier graag anders mee willen leren om te gaan?
En/of kun je door het diepe dal van schuld en schaamte gaan en weet je niet goed hoe je uit deze spiraal kunt komen?
Dan kan deze tweedaagse workshop daar mogelijk een bijdrage aan leveren.
Als je met woede en/of schuld en schaamte kampt, dan zijn er vaak weinig mensen om je heen die daar begrip voor op kunnen brengen. En ook voor jezelf is het frustrerend, overweldigend en vaak uitputtend, als je in zo’n spiraal van geweld naar buiten en/of naar binnen terecht komt.
We gaan met je eigen thema’s aan de slag met behulp van intensieve oefeningen. Geweldloze Communicatie (GC) is een inzichtgevende en respectvolle methode om met kwetsbare thema’s te werken.
Veiligheid wordt gewaarborgd, doordat jijzelf een constante keuzevrijheid hebt of je dieper wilt gaan verkennen wat er in je leeft of niet. Je bent zelf aan de leiding. Mijn deskundige begeleiding zal liefdevol en onvoorwaardelijk aanwezig zijn. Mocht mijn veiligheid of jouw eigen fysieke veiligheid in het gedrang komen, zal ik je ook daar ‘zacht’ en ‘krachtig’ in begeleiden.
Het is wel van belang dat je ervaring hebt met Geweldloze Communicatie (minimaal 4 dagen bij een gecertificeerd trainer). Ook trainers die hun begeleiding willen verdiepen, zijn welkom om de training te volgen. De filosofie van Marshall Rosenberg en praktische toepassing van GC zullen centraal staan.
We beginnen de 1ste dag met het uitpakken van onze jakhalzen en het durven deze bloederig te maken. We eindigen de 2de dag met verdieping en verzachting in woede, schuld en schaamte.
● Ontdekken van de meest bloederige jakhalzen en leren naar de onderliggende pogingen te luisteren met mededogen, en in verbinding komen met diepe ondergeschoven verlangens.
● Contact maken met diepere gevoelens en behoeften in de turbulentie van alle emoties.
● Anders leren omgaan met woede uitbarstingen.
● Het diepe dal van schuld en schaamte ont-moeten en hoe uit deze uitzichtloosheid komen.
● We gaan met verschillende technieken aan de slag, zoals: cognitieve technieken, uitpakken van de jakhalzen, de 4 oren GC oefening, de ‘Woede dans’ gebaseerd op Gina Lawrie en Bridget Belgrave’s dansvloeren, meditatie en creatieve werkmiddelen.

Praktische informatie

Start Datum: 17.09.24
Datum/Tijd: 17 + 18 september 2024 , inloop 9 uur, programma 9.30-17.00 uur | 9.00 tot 17.00 uur
Adres: Rozenhof 33
Plaats: Dordrecht
Prijs: € 395,- particulier, € 495,- ZZP, € 845,- bedrijf. Incl. syllabus,koffie/thee,lunch
Website: www.therabalvers.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Thema-tweedaagse “Jakhalzen, Woede, Schuld, Schaamte en GC” met startdatum 17.09.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Thera Balvers

Thera Balvers

Rozenhof 33
3311 JT Dordrecht
06-18156477

thera.balvers AT gmail DOT com

www.therabalvers.nl

KvK/ondernemingsnummer: 23092998