Menu

Geweldloze Communicatie

Het is de missie van Thera Balvers om individuen, teams en organisaties in contact te brengen met hun eigen kracht. Die ontstaat door bewustwording en verbinding met de diepere drijfveren. Zij is ervan overtuigd dat dit bewustzijn effectief handelen stimuleert en de weg is naar welzijn en succes.

Dankzij haar intellect en inlevingsvermogen, weet zij mensen te boeien en te inspireren en sluit zij aan bij het werk- en leefgebied van anderen. Onafhankelijk van de ernst van de thematiek weet zij de lichtheid en humor te behouden. Zij weet glashelder de kern te raken en bewerkstelligt zo een vlotte en doeltreffende verandering. Zij is wars van trucjes, dol op authenticiteit en sluit aan bij wat er gebeurt.

Haar organisatie is vanzelf ontstaan door de vraag van mensen om begeleid te worden bij hun uitdagingen. Zij weet naadloos aan te sluiten bij dat wat er werkelijk in mensen leeft, en ze is in staat om beweging en groei te realiseren. Door haar 30-jarige ervaring als trainer, therapeut en coach weet zij in een veilige setting de kwaliteiten van individuen en teams te ontwikkelen.

Thera Balvers is een CNVC* gecertificeerd trainer en CNVC assessor. Zij geeft trainingen aan teams, organisaties en voor persoonlijke ontwikkeling. Als lid van een internationaal assessor-team leidt zij mensen op tot gecertificeerde trainers. Haar onderneming is geregistreerd als opleidingsinstituut bij het CRKBO**.

* Center for Non Violent Communication
**Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Thera Balvers

Thera Balvers

Rozenhof 33
3311 JT Dordrecht
06-18156477

thera.balvers AT gmail DOT com

www.therabalvers.nl

KvK/ondernemingsnummer: 23092998

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Thera Balvers