Menu

verdiepingsavondcursus
03.09.24

Verdiepingsavondcursus Geweldloze Communicatie - voor iedereen die regelmatig stil wil staan bij wat je al geleerd hebt.

Je bent al bekend bent met het gedachtegoed van Marshall Rosenberg en wilt je vaardigheden vergroten. Je bent geraakt door de mogelijkheden van Geweldloze Communicatie en weet ook dat je tijd nodig hebt om je deze stijl van communiceren volledig eigen te maken. Je bent bereid daarvoor te oefenen en ziet de meerwaarde van het samen oefenen en ontdekken.

Oefenen met eigen situaties
Tijdens de bijeenkomsten brengen de deelnemers persoonlijke situaties in waar ze mee willen oefenen. We gebruiken rollenspelen om te oefenen hoe je anders had kunnen reageren, of om met mededogen naar jezelf te luisteren. Door langer stil te staan bij een situatie zie je steeds meer mogelijkheden om anders te reageren. Door deze verschillende mogelijkheden uit te proberen, ontdek je welke bij jou past en vergroot je je vaardigheden. Waar nodig gebruiken we andere oefenvormen (bv dansvloeren) in plaats van rollenspelen. Samen maken we de inhoud van de avond. De nadruk zal steeds liggen op samen oefenen.

Hoe ziet de verdiepingsavondcursus eruit?
In het najaar komen we 4x bij elkaar op dinsdagavond van 19.30 – 21.30. Steeds de eerste dinsdag van de maand.
Tussen de bijeenkomsten door kan je contact hebben met een maatje van de groep om verder te oefenen. Je krijgt ook oefeningen mee om thuis er mee bezig te blijven.

Wil je Geweldloze Communicatie meer in de praktijk brengen?
Zodat je steeds beter leert om jezelf te verwoorden en in verbinding te blijven met de ander? Neem dan dit najaar de tijd voor de avondcursus om met een vast groep mensen verder te oefenen en vaardiger te worden in Geweldloos Communiceren.

Kosten en locatie verdiepingsavondcursus Geweldloze Communicatie
Deze cursus heeft een open tarief. Zo hou ik de training toegankelijk voor ieder budget. Alle deelnemers betalen de vaste lasten. Dit dekt de kosten voor materiaal, locatie en catering. Daarnaast betaalt iedereen naar draagkracht een bijdrage voor het tarief van de trainer. Dit voorziet in het levensonderhoud van de trainer. Wil je overleggen over een redelijke bijdrage in jouw geval? Vraag het me gerust.
Mocht jouw werkgever jouw cursus vergoeden, dan stel ik een tarief tussen de € 500,- en € 375,- voor. Voor bedrijven werk ik met een glijdende schaal, zodat zij ruimte hebben om te kijken wat binnen hun mogelijkheden past. Tevens heb ik het vertrouwen dat daarin ook mijn inzet en kwaliteit die ik in de training geef erkend zal worden.
De vaste lasten voor de oefengroep zijn: € 20,-. Inclusief: Koffie/thee met wat lekkers en een hand-out. Daarnaast bepaal je dus zelf wat je als bijdrage kan geven voor mijn werk

Praktische informatie

Start Datum: 03.09.24
Datum/Tijd: 3 sep, 1 okt, 5 nov, 3 dec | 19.30 - 21.30
Adres: Troelstraweg 79
Plaats: De Bilt
Prijs: 20,- voor de onkosten. Daarnaast bepaal je zelf wat je wilt bijdragen voor de training.
Website: www.communicerenvanuitjehart.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor verdiepingsavondcursus met startdatum 03.09.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Monie Doodeman

Monie Doodeman

Troelstraweg 79
3732 CB De Bilt
030-2658470
06-10867091

info AT communicerenvanuitjehart DOT nl

www.communicerenvanuitjehart.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30260110