Menu

Masterclass - Dansen met intense emoties
02.12.23

Woede, schaamte, schuld, depressie… Marshall Rosenberg noemde ze ‘vier vrienden’. Vrienden, omdat ze ons erop wijzen dat we met onze aandacht zijn bij denken dat ons verwijdert van het Leven in ons. Maar wat kan het lastig zijn om deze en andere vrienden te herkennen, terwijl we overvallen worden door de intensiteit van gevoelens!

Geweldloze Communicatie, met al zijn bruikbare handvatten rond taal, gaat ook over aanwezig kunnen zijn bij wat er NU gebeurt. Voelen kan om allerlei redenen moeilijk zijn. Voor sommigen van ons is niet voelen een manier van overleven geworden. Voor anderen maken overtuigingen die we hebben aangeleerd het lastig om een gevoel te erkennen: als ik boos word, verlies ik de steun van mensen die me dierbaar zijn, bijvoorbeeld. Of: verdriet hoor je niet te laten zien.

Onderwerpen tijdens de training:
In deze training reiken we oefeningen aan om op een veilige manier te ontdekken wanneer emoties voor ons intens worden, hoe we terug kunnen komen bij verbinding in onszelf en van daaruit ook weer verbinding kunnen maken met de wereld om ons heen. We werken met reflectie, uitwisseling in kleine groepjes en gebruiken de dansvloeren die zijn ontwikkeld door Gina Lawrie en Bridget Belgrave.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
- Gevoelens als signalen
- Quasi-gevoelens en oordelen als ingang naar gevoelens
- Dansvloeren
- Coregulatie bij intense emoties
- Screaming in giraffe – verbindend uiten
- Gevoelens verwoorden (of niet)

Ervaring van deelnemer
Het ontroert me nog steeds dat ik 2 dagen in zulke goede, warme handen was bij Dionne en Christiaan want mijn ‘intense emoties’ zagen er helemaal anders uit dan ik had verwacht.
Dankbaar voor deze hartverwarmende ervaring waar leren, groeien, inspiratie en zorg hand in hand gingen.

Trainers
Deze trainingen worden gegeven door Dionne Verbeet en Christiaan Zandt. Zij zijn internationaal gecertificeerd als trainers in Geweldloze Communicatie.

Data en locatie
Dansen met intense emoties: maandag 2 en dinsdag 3 december 2024 in Stayokay Soest, Bosstraat 16, 3766 AG te Soest

Voor wie:
Je herkent dat er voor jou ook plekken of personen zijn, waar het lastiger voor je is om werkelijk de verbinding aan te gaan, om nieuwsgierig te zijn, je hart te openen. Je hebt tenminste 16 dagen training gevolgd in geweldloze communicatie. En je hebt zin om individueel, of samen met je oefen- of intervisiegroep verder te verdiepen.

Andere masterclasses richten zich op:
- Grenzen en Begrenzen 18&19 juni 2024
- NVC en spiritualiteit, 3&4 februari 2025
- Wanneer verbinding een worsteling wordt

Trainers:
Deze trainingen worden gegeven door Dionne Verbeet en Christiaan Zandt. Zij zijn internationaal gecertificeerd als trainers in Geweldloze Communicatie.

Praktische informatie:
De training is van 09:30 – 16:30 uur. Het minimum aantal deelnemers is 6.
Niveau: Gevorderd
Voorkennis: Minimaal 16 dagen eerdere training in Geweldloze Communicatie bij een gecertificeerde trainer.
Contacturen: 13
Voorbereidingsuren: Geen
Investering: Korting 1- Wanneer je voor meerdere modules inschrijft, ontvang je een korting; prijzen worden dan particulier € 285 per module/ ZZP-er € 420 / bedrijf € 745

Als je meedoet met je oefengroep van minimaal 4 personen, krijg je nog een extra korting van 10%! Hoe leuk is dat: samen blijven leren met mensen die je al kent?!

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren.
Wil je meedoen, maar zijn de kosten de belemmering om je in te schrijven? Neem dan even contact op: Wij staan ervoor open om hierover een gesprek te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt!

Meer informatie: Bel (06-123 456 75) of mail ons (secretariaat@ai-opener.nl)

Praktische informatie

Start Datum: 02.12.23
Datum/Tijd: 2 & 3 december 2024 | 09.30 - 16.30 uur
Adres:
Plaats: Soest
Prijs: pa 350 / 525 / 975
Website: www.ai-opener.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Masterclass - Dansen met intense emoties met startdatum 02.12.23
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Dionne Verbeet

Dionne Verbeet

Havenstraat 27
3311 JL Dordrecht

0629158184

fluxcc AT live DOT com / dionne AT ai-opener DOT nl

www.ai-opener.nl

KvK/ondernemingsnummer: 62307266