Menu

Flux - Changing Communication / Ai-opener

Vanwege mijn fascinatie voor het onbekende en ‘andere werelden’ heb ik de afgelopen 20 jaar in Ivoorkust, Roemenië, Kenia, Engeland, Oeganda en Nederland gewerkt. De rode draad in mijn werk is het versterken van individuen en het oog hebben voor de positie van kwetsbare groepen. De basis hiervoor werd gelegd toen ik tijdens mijn studies Biomedische Wetenschappen en Maatschappelijk Werk actief was bij de Kindertelefoon. Daar ontdekte ik wat ik belangrijk vind: door te luisteren helderheid laten ontstaan, waardoor iemand vanuit eigen ingevingen in beweging kan komen.

In 2007 volgde ik een introductietraining in Geweldloos Communiceren. Het gedachtegoed van Marshall Rosenberg raakte me zeer vanwege de verdieping van luisteren die ik ervoer en de kansen die ik zag om elkaar te (gaan) begrijpen. Vanuit dit enthousiasme begon ik mijn bedrijf Flux– Changing Communication in Oeganda. Centraal in mijn trainingen staan de mogelijkheden die we hebben om onze communicatie te veranderen, zowel met onszelf als met anderen en je zult ervaren wat dat in gang zet.

Bij Ai-opener geef ik zowel introductie- als verdiepingstrainingen en ik verzorg ook in-company trajecten. Sinds 2015 ben ik internationaal gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie. Naast trainingen geef ik ook 1 op 1 begeleiding en organiseer ik af en toe een Geweldloze Communicatie training-event, zoals bijvoorbeeld de Intensieve Internationale Trainingen (IIT) in 2016 en 2018.

Dionne Verbeet

Dionne Verbeet

Havenstraat 27
3311 JL Dordrecht

0629158184

fluxcc AT live DOT com / dionne

www.ai-opener.nl

KvK/ondernemingsnummer: 62307266

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Dionne Verbeet