Menu

Online Info-avond Broedplaats Trainer Persoonlijke Ontwikkeling
23.05.24

Een Train de Trainer-traject!
Je wordt opgeleid tot trainer in het domein van de Persoonlijke Ontwikkeling. Denk aan: Verbindende Communicatie, feedback-training, persoonlijke effectiviteit, interpersoonlijke communicatie, inclusie en diversiteit, agressietraining, conflicthantering, gespreksvaardigheden, coachingsvaardigheden en meer. Afhankelijk van jouw achtergrond, en in welke wereld jij wil functioneren, bepaal jij welke trainingen jij wil gaan ontwikkelen. De Verbindende Communicatie is daarbij onze gedeelde ‘ondergrond’, omdat dit zo’n heldere en universele methode is.
In trainingen op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling gaat het erom mensen nieuwe vaardigheden te leren en geeft handvatten te geven, op basis van bewustzijn, zelfreflectie en transformatie. Het doel van dit soort trainingen is het uitbreiden van het gedragsrepertoire.
in deze opleiding word je opgeleid tot een ‘stevige trainer’ in dit domein, die voor een groep durft te staan en het proces kan bepalen. Je wordt dus ook didactisch en pedagogisch geschoold.

Het traject bestaat uit zes tweedaagsen van 10:00 – 17:00, op locatie, met een avondprogramma.
Elke maand is er een tweedaagse van eind september tot en met eind maart, behalve in december.
Alle trainingsdagen zijn op donderdagen en vrijdagen van 10:00 – 17:00.
Tussentijds is er intervisie, leeswerk, doe je opdrachten, en bouw je aan een portfolio.
Voor ieder die een basis in Verbindende Communicatie heeft (zie basistrainingen) en die een achtergrond heeft, waarin persoonlijke ontwikkeling een rol speelt en zich hier verder in wil ontwikkelen, persoonlijk en als trainer.

Oriënteren
Wil je je erop oriënteren of dit iets voor je is? Je kunt deelnemen aan de gratis online informatie-avond over deze Train-de-Trainer-opleiding. Graag opgeven, dan stuur ik je de Zoomlink!

Mocht je niet kunnen, of eerder helderheid willen: je kunt persoonlijk contact opnemen om te overleggen of deze opleiding iets voor jou is. hestermacrander@gmail. com, of 06 533 754 23.

Praktische informatie

Start Datum: 23.05.24
Datum/Tijd: Donderdagavond 23 mei | 20:00 - 21:00
Adres: online
Plaats:
Prijs:
Website: hestermacrander.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Online Info-avond Broedplaats Trainer Persoonlijke Ontwikkeling met startdatum 23.05.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem, en ook online

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK/ondernemingsnummer: 09196466