Menu

Oriëntatie online Jaartraject Levenskunst
01.09.23

Samen vormen zeven tweedaagsen, die we live met elkaar doen, het jaartraject ‘Levenskunst’. Voor de zesde keer start het traject in oktober 2023. Ik doe dit samen met collega Helmie Willems.

Uniek aan ons traject zijn de duidelijke thema’s per blok. Het is een reis, de diepte in, en we komen ook weer boven ;)! Zeven tweedaagsen met elk een eigen thema, elke maand een, waardoor je in een jaar een verdiepende reis maakt, waarin je je zelfkennis en vaardigheden vergroot om beter met jezelf , anderen en lastige situaties om te gaan. Tussendoor krijg je elke maand een opdracht om met een of meer buddy’s zelf aan te werken. Ook krijg je tips voor inspirerend leesvoer. We sluiten het traject af met een reflectiedag. Na een jaar heeft de Verbindende Communicatie een blijvende transformatie bewerkstelligd, waardoor je meer rust en ruimte in je leven hebt.

We werken in dit traject met mensen die de basis van de Verbindende Communicatie voldoende kennen: dat houdt in minimaal een basistraining, bij voorkeur ook een oefengroep, en een verdiepingstraining. Deze kan je ook bij andere trainers hebben gedaan, bij voorkeur gecertificeerde trainers.

In alle live thematweedaagsen heb je Helmie en mij wisselend als trainer, niet samen. Je ervaart dus twee trainingsstijlen. Er zal soms een link met creatieve werkvormen zijn. Helmie en ik hebben als overeenkomst onze professionele creatieve achtergrond.

Van deelnemers: “Ik heb veel nieuwe aspecten over mezelf geleerd en er zijn dingen op zijn plek gevallen, waar ik al jaren handvatten voor zocht. Ik sta rustiger en sterker in mijn schoenen.”
“Het was relatief veel oefenen, dat vond ik ideaal. Soms verliest men zich in allerlei wijze theorieën, terwijl het gaat om het ervaren. (…) Ik heb veel van en met de anderen geleerd.“

Wil je je eerst oriënteren op het traject en ons leren kennen, voordat je besluit mee te doen? Dan kan je deze avond meedoen.

Praktische informatie

Start Datum: 01.09.23
Datum/Tijd: Vrijdagavond 1 september | 20:00 - 21:00
Adres: online
Plaats:
Prijs: Gratis
Website: hestermacrander.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Oriëntatie online Jaartraject Levenskunst met startdatum 01.09.23
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem, en ook online

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK/ondernemingsnummer: 09196466