Menu

Boosheid opvangen en uiten
24.06.22

Boosheid opvangen en uiten.
Hoe vang je boosheid, verwijten, of kritiek van een ander op? En hoe kan je jouw eigen boosheid e.d. uiten? Wat doet negativiteit eigenlijk met jou? Kan je jouw reactie-patroon veranderen? Je leert deze dag sneller door het negatieve gedrag van de ander heen te kijken en zo te reageren, dat de strijd vermindert, of verdwijnt. Ook leer je je eigen negativiteit zo te uiten dat de ander het kan horen. Ook komt aan de orde: hoe onderbreek je iemand die veel praat?
Vrijdag 24 juni

Deze training kan je eventueel combineren met de volgende op zaterdag 25 juni. Dan heb je een mooie tweedaagse verdieping!

Weerstand doorbreken.
Iemand die in weerstand zit, is moeilijk te bereiken. Wat doet dat met jou? Het kan je onzeker maken, of boos, of machteloos, of nog anders… Als je daarin schiet, is de verbinding nog verder weg. Dus kan je beginnen met de weerstand te accepteren en van daaruit proberen de weerstand volledig te erkennen? Ben je bereid om open te staan voor de oorzaak van de weerstand? Daarna kan je tot een verbindend gesprek komen. En hoe ga je om met mensen die totaal niet openstaan voor alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling?
Zaterdag 25 juni

Praktische informatie

Start Datum: 24.06.22
Datum/Tijd: Vrijdag 24 juni | 10:00 - 17:00
Adres: OK72, Oude Kraan 72
Plaats: Arnhem
Prijs: Krap bij kas: € 95,– particulier: € 125,– zzp’er: 195,– bedrijf: 375,–
Website: hestermacrander.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Boosheid opvangen en uiten met startdatum 24.06.22
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander

Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem, en ook online

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK/ondernemingsnummer: 09196466