Menu

De angel uit boosheid halen
16.11.24

In je dagelijkse leven kom je allerlei situaties tegen waarin je geïrriteerd of boos bent. Terecht, vind je vaak, en als het even kan zoek je medestanders. Is er ook iets anders mogelijk? Waar komt je boosheid vandaan? Hoe kan je deze zo communiceren dat er verbinding ontstaat met de ander in plaats van verwijdering? Kom het mee ontdekken in deze trainingsdag.

Kom ontdekken

Hoe sta je tegenover boosheid? Heb je inzicht in waar deze vandaan komt en waar de angel zit?

Het zaadje boosheid leeft in ons allen. Jij kan bepalen hoe groot je het laat worden.

We gaan kijken naar de functie van emoties en van boosheid in het bijzonder. Je ontdekt de dynamiek van boosheid en hoe jij daarmee omgaat. Als je je daar bewust van bent, kan je ook op andere manieren gaan reageren, waarmee je de angel uit boosheid kan halen.

Op verschillende manieren oefenen

Gedurende deze dag doen we zowel verbale als non-verbale oefeningen. Je ontdekt daardoor dat niet alleen je woorden, maar ook je intentie en je gedachten invloed hebben op het contact. Ik gebruik hiervoor oefeningen uit het emotioneel lichaamswerk, waar ik lang trainer in ben geweest.

Door deze inzichten kan je op een andere manier met boosheid om gaan. Niet alleen als de boosheid bij jou opvlamt, maar ook als een ander boosheid naar jou uit. Je oefent met deze boosheid open te ontvangen en ontdekt dat jij kan zorgen dat er verbinding blijft.

Reacties van deelnemers bij een vorige dag ‘de angel uit boosheid halen’.

“De oefeningen waren heel zinvol, ik werd blij van de ervaringen die ik opdeed, omdat het puzzelstukjes voor mij toevoegde.”

“Het was een dag waarin veel facetten van geweldloze communicatie in voorkwamen. Door met de verschillende invalshoeken te oefenen, vanuit jezelf, de ander en ook vanuit de verschillende posities…kon ik boosheid beter leren begrijpen.”

Boosheid is met mededogen kijken en luisteren.


Verzoek
Omdat dit een verdiepingstraining is, is het verzoek dat je al een training Geweldloze Communicatie gevolgd hebt, bij mij of een andere trainer. Bij twijfel kan je altijd even contact met me opnemen.
Kosten en locatie Basistraining Geweldloze Communicatie

Deze training heeft een open tarief. Zo houd ik de training toegankelijk voor ieders budget. Alle deelnemers betalen de vaste lasten. Dit dekt de kosten voor materiaal, locatie, drinken en versnapering. Daarnaast betaalt iedereen naar draagkracht een bijdrage voor de trainer. Dit voorziet in mijn levensonderhoud. Wil je overleggen over een redelijke bijdrage in jouw geval? Vraag het me gerust.

Praktische informatie

Start Datum: 16.11.24
Datum/Tijd: Zaterdag 16 november | 10.00 - 17.00 uur
Adres: Troelstraweg 79
Plaats: De Bilt
Prijs: 35,- voor de onkosten. Daarnaast een zelf te bepalen bijdrage voor de training.
Website: www.communicerenvanuitjehart.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor De angel uit boosheid halen met startdatum 16.11.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Monie Doodeman

Monie Doodeman

Troelstraweg 79
3732 CB De Bilt
030-2658470
06-10867091

info AT communicerenvanuitjehart DOT nl

www.communicerenvanuitjehart.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30260110