Menu

Tweedaagse introductie verbindende communicatie - basis 2
18.10.24

Herken je dat? Dat je collega zijn werk niet op tijd af heeft en hij, als je hem erop aanspreekt, antwoordt dat je je niet zo druk moet maken? Dat je thuiskomt en je partner wilt vertellen hoe je dag was en hij dan gaat sporten, terwijl jij de vaatwasser in mag ruimen? Dat je tegen je zoon roept “Ik wil dat je nu gaat slapen!”, maar hij he-le-maal niet doet wat jij wilt? Kortom, dat het lijkt of de boodschap die jij over wilt brengen niet aankomt bij de ander, soms zelfs irritatie opwekt en dat het resultaat al helemaal niet is zoals je hoopte?

In de introductiecursus Verbindende Communicatie ontwikkel je je communicatievaardigheden en leer je meer in verbinding te zijn met jezelf en met anderen. Je leert te zeggen wat jij nodig hebt, zodat de ander begrijpt waar het je echt om gaat. En je leert luisteren, zo dat je kan horen wat echt belangrijk is voor de ander.
Je krijgt de mogelijkheid om te oefenen met jouw eigen situaties.

In de tweedaagse basis 2 ligt de nadruk op een verdieping van de elementen die bijdragen aan verbinding- Waarnemingen, Gevoelens, Behoeften, Verzoeken, kijken we wat er onder onze klacht zit, komen we tot een win-win, oefenen we met dialoog, en met empathisch luisteren (inclusief aandacht voor de valkuilen van empathisch luisteren).

Wil je dit leren en binnenkort kunnen toepassen bij je kinderen, partner, vrienden of collega’s? Meld je dan snel aan voor de tweedaagse introductiecursus Verbindende Communicatie!
Trainer: Suzanne Nederlof
Locatie: Wageningen

KMinima/studenten €185,-
Particulier €295,-
Via werkgever €545,-

(inclusief koffie, thee, simpele lunch en materiaal)

Heb je interesse of weet je iemand die dat heeft? Mail dan naar Suzanne@EmpaTilya.nl om je aan te melden of voor meer informatie.
Zie ook: www.empatilya.nl

Praktische informatie

Start Datum: 18.10.24
Datum/Tijd: 18 en 19 oktober 2024 |
Adres:
Plaats: Wageningen
Prijs:
Website: empatilya.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Tweedaagse introductie verbindende communicatie - basis 2 met startdatum 18.10.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Suzanne Nederlof

Suzanne Nederlof

Julianastraat 78
6707DH Wageningen


suzanne AT empatilya DOT nl

www.empatilya.nl

KvK/ondernemingsnummer: 80448410