Menu

Masterclass - Omgaan met intense emoties
02.12.24

Vervolgtrainingen voor mensen met meer dan 16 dagen trainingservaring

In het leven komen we steeds weer andere mensen en situaties tegen. Het is alsof we steeds worden uitgenodigd om weer een stapje verder te verdiepen. Alsof zich steeds nieuwe, vaak uitdagende momenten aandienen om onze wens om vanuit verbinding te leven meer en meer in te kleuren en vorm te geven. Op basis van de verzoeken van mensen die tenminste een jaartraining hebben gedaan, en soms daarna een leergang zoals Verbindend Leiderschap of de Train-de-trainer, ontwikkelden we vier trainingen met verschillende thema’s. Juist voor jou als geoefende enthousiasteling, die merkt dat leren en groeien nieuwe uitdagende situaties en thema’s opleveren. Juist voor jou als je samen met een groep ervaren mensen, ondersteund door 2 ervaren trainers, wilt experimenteren en verdiepen. Deze trainingen passen ook prima in het traject dat je loopt richting certificering als CNVC-trainer. Je kunt ze los van elkaar volgen of je kunt ervoor kiezen je voor meerdere in te schrijven, alleen of samen met je oefengroep.

De thema’s zijn:
– Als verbinding een worsteling is – Geweldloze communicatie beoefenen in nabije relaties
– Meer dan communicatie – NVC en Spiritualiteit
– Dansen met intense emoties
– Grenzen en begrenzen

Voor wie
Je herkent dat er voor jou ook plekken of personen zijn, waar het lastiger voor je is om werkelijk de verbinding aan te gaan, om nieuwsgierig te zijn, je hart te openen. Je hebt tenminste 16 dagen training gevolgd in geweldloze communicatie. En je hebt zin om individueel, of samen met je oefen- of intervisiegroep verder te verdiepen.

Trainers
Deze trainingen worden gegeven door Dionne Verbeet en Christiaan Zandt. Zij zijn internationaal gecertificeerd als trainers in Geweldloze Communicatie.

Praktische informatie
De training is van 09:30 – 16:30 uur. Het minimum aantal deelnemers is 6.

Niveau: Gevorderde
Voorkennis: Minimaal 16 dagen eerdere training in Geweldloze Communicatie bij een gecertificeerde trainer.
Contacturen: 13
Voorbereidingsuren: Geen

Investering
Prijs voor particulieren € 350,-, voor ZZP-ers € 525,- en voor deelnemers van wie de organisatie betaalt € 975,-. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW en zijn inclusief koffie/thee, lunches en studiematerialen.

Wil je meedoen, maar zijn de kosten de belemmering om je in te schrijven? Neem dan even contact op: Wij staan ervoor open om hierover een gesprek te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt!

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Meer informatie
Bel (06-123 456 75) of mail ons voor meer informatie.

Praktische informatie

Start Datum: 02.12.24
Datum/Tijd: 2 en 3 december 2024 | 09.30 - 16.30 uur
Adres:
Plaats: Groningen
Prijs: Prijs voor particulieren € 350,-, voor ZZP-ers € 525,- en voororganisaties € 975,-
Website: www.ai-opener.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Masterclass - Omgaan met intense emoties met startdatum 02.12.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Christiaan Zandt

Christiaan Zandt

Baron van Asbeckweg 5
9963 PA Warfhuizen
0638787461

christiaan AT bisho DOT nl

www.bisho.nl en www.ai-opener.nl

KvK/ondernemingsnummer: 02092533