Menu

Introductie training Geweldloze Communicatie (dag 1)
12.07.24

Equanimity biedt twee 1-daagse trainingen aan die elkaar opvolgen. In de Introductietraining maak je in een kleine groep kennis met het model van Marshall Rosenberg. We gaan in op de theorie maar vooral ook aan de slag met praktische oefeningen aan de hand van alledaagse voorbeelden en herkenbare situaties. Je krijgt meer inzicht in wat voor jou de belangrijke drijfveren zijn die achter je gedrag, waarnemingen en manier van communiceren zitten, en welke valkuilen ertoe leiden dat gesprekken een vervelende wending nemen of ervoor zorgen dat je niet echt gezien of gehoord wordt.

Voor degenen die al een Introductietraining hebben gevolgd is er de 1-daagse Verdiepingstraining. Op deze tweede dag gaan we onder meer oefenen met het vertalen van oordelen naar behoeften, zelf-empathie, verschillende manieren van luisteren en het voeren van dialogen. Boris Nauta geeft deze training samen met de (gecertificeerde) trainer Annette Lubbers, zodat er intensievere begeleiding is tijdens het oefenen.

Omdat we de trainingen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk willen maken hanteren we verschillende prijsniveau’s. Heb je hier een vraag over, vermeld dit dan in het opmerkingen veld. Na het versturen van het aanmeldformulier ontvang je binnen enkele dagen een bevestigingsmail met een betaalverzoek. Zodra je betaling binnen is, is je inschrijving definitief.

Alle trainingen van Equanimity vinden plaats in Centrum voor bewustwording De Vrijman (Jan Vrijmanstraat 339) in Amsterdam (IJburg).

Praktische informatie

Start Datum: 12.07.24
Datum/Tijd: | 09:30u - 16:30u
Adres: Jan Vrijmanstraat 339
Plaats: Amsterdam
Prijs: Beperkt budget: € 125 / Particulieren: € 175 / ZZP-ers & Werkgevers: € 225
Website: equanimity.nu


Boris Nauta

Boris Nauta

Tip Maruggstraat 10
1087 VR Amsterdam

0639422005

boris AT equanimity DOT nu

www.equanimity.nu/

KvK/ondernemingsnummer: 34366414