Menu

Online Nederlands NVC-festival
13.11.22

Welkom bij het Nederlandstalige Online Geweldloze Communicatie Festival op 11, 12, 13 november én de maand erna want je kunt een maand lang alles terugkijken. Geniet van gevarieerde interactieve live trainingen rondom Geweldloze Communicatie -ofwel: verbindende communicatie- uit België en Nederland gegeven door ervaren trainers. Oefen met eigen voorbeelden, werk samen in kleine groepjes, en stel je vragen rechtstreeks aan ervaren trainers - dit zijn geen video opnamen en wel echte live trainingen!

Het programma is rond. Het is weer een héél divers aanbod rondom verbindende communicatie geworden (net als editie 1, 2 en 3): van zelfverbinding tot mediation, schuld en schaamte, rouw, zakelijke context, feedback, opvoeding, multi-culturele uitdagingen en nog véél en véél meer.


Ik geef een een korte workshop van 2 uur op zondagnamiddag. Je kan dat hele weekend voor een zacht prijsje online workshops volgen van mijn collega trainers, over verschillende onderwerpen.
Mijn thema is: Coregulatie in je liefdesrelatie: Hoe spreek je een taal die je lief echt bereikt, ook en vooral als het spannend is?
Met mensen die ik één keer tegenkom, kan ik meestal makkelijk verbinding maken. Heel anders is het, als ik het idee heb dat mijn leven ervan afhangt, met name met mijn lief, dan geloof ik: aah! het leven van ons hele gezin zou kantelen als ik nu niet de “juiste” woorden vind. Die druk is ondraaglijk, en ik ben dan duidelijk niet aan het struinen in een veld voorbij ideeën van goed en fout, maar eerder aan het ploeteren en zwoegen in een zompige modderpoel. Uitputtend en zo weinig effectief! Verbindende communicatie biedt een plan B: de modderpoel omarmen en samen aandachtig en met warme resonantie kijken naar de Lotus die daaruit groeit. No mud, no Lotus: niet ondanks, maar net dankzij het uitspreken van je spanning, kan het vertrouwen groeien, de relatie verstevigen en de liefde verhevigen!

Praktische informatie

Start Datum: 13.11.22
Datum/Tijd: 9-13 november 2022 | 13u - 15u
Adres: online
Plaats: https://festival.geweldlozecommunicatie.com/
Prijs: 69 - 79 - 89 - 99
Website: festival.geweldlozecommunicatie.com


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Online Nederlands NVC-festival met startdatum 13.11.22
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Kathleen De Laet

Kathleen De Laet

Berlaarsesteenweg 1
2560 Kessel
0032486144419
0486144419

kathleen AT delotus DOT co

delotus.co/

KvK/ondernemingsnummer: 0680686315