Menu

Jaartraining De Reis
25.04.21

De jaaropleiding De Reis is gericht op:

het leren van Geweldloze Communicatie op een diepgaand niveau
het integreren van Geweldloze Communicatie in je (professionele) leven
een deeltraject van het proces om gecertificeerd trainer te worden
In deze jaartraining gaan we met een vaste groep tot zestien personen gedurende zeven maanden op reis. Tijdens deze training, die van start gaat op 14 maart 2021, gaan we op exploratie om: Geweldloze Communicatie te leren, te integreren en te leven.

Reisplan
Het reisplan van de jaaropleiding ziet er als volgt uit:

‘Op weg’
Een ieder stippelt zijn/haar eigen pad uit voor de reis én we verbinden ons met de gezamenlijke tocht.

‘De afdaling’
Je gaat aan de slag met de oordelen over jezelf en wat dat zegt over je dieperliggende gevoelens en behoeften: op zoek naar jouw kern.

‘Door berg en dal’
Being me, loving you – waarbij we aan de gang gaan met nabije relaties en het helder krijgen van de beelden die je hebt over anderen en het effect hiervan op je (professionele) relaties.

‘In eigen kracht’
De nadruk ligt op het in je eigen kracht (gaan) staan en wat je in de wereld neer wil zetten op persoonlijk en/of professioneel terrein.

‘De terugkeer’ en ‘Integratie’
De aandacht is gericht op het integreren van het geleerde door stil te staan bij je eigen reisverhaal en hoe je dit concreet vorm gaat geven in je dagelijkse (werk)leven.

Reisdoelen
Je bent van harte welkom op deze reis als je één of meer van de volgende doelen hebt:

Je wilt je bewustzijn over jezelf en je handelen vergroten
Je wilt Geweldloze Communicatie inzetten in je werk (bijvoorbeeld als trainer, verpleegkundige, consultant, leidinggevende, leraar, coach, opbouwwerker, ondernemer etc.)
Je wilt je (professionele) relaties verdiepen en daarbij Geweldloze Communicatie toepassen
Je wilt in het ‘hier en nu’ je eigen behoeften helder neerzetten én open blijven voor de behoeften van de ander in een ondersteunende groep
Je wilt een stap maken om gecertificeerd trainer te worden
Vorm van de jaaropleiding
In de jaaropleiding gaat het erom Geweldloze Communicatie te leren, te integreren en te leven. Daarom zal de nadruk tijdens alle oefeningen en interacties liggen op het toepassen van het proces van Geweldloze Communicatie én het bewustzijn daarvan voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

We zullen afwisselend werken met de gehele groep, in kleine groepjes, tweetallen en individueel. Er zullen intervisie groepen worden gevormd waarmee ook tussen de blokken wordt gewerkt aan de thema’s die op dat moment aan de orde zijn.

Praktische informatie
Aantal deelnemers: maximaal 16

Voorbereiding: verzoek is om minimaal 4 dagen eerdere training Geweldloze Communicatie bij een gecertificeerde trainer te hebben gevolgd.

Locaties en data:
De locatie van de training is Centrum Djoj (Rotterdam).
Blok 1: 25 en 26 april 2021
Blok 2: 30 en 31 mei 2021
Blok 3: 27 en 28 juni 2021
Blok 4: 29 en 30 augustus 2021
Blok 5: 10 en 11 oktober 2021
Blok 6: Nog te bepalen in overleg

Tijdstippen:
In alle blokken starten we om 9.15 uur en eindigen om 16.30 uur.

Studiebelasting: Contacturen: 85, voorbereidingsuren: ± 25

Prijzen:

De deelnameprijs voor het jaartraject ‘De Reis’, bestaande uit 12 dagen training, bedraagt voor particulieren € 1.975,-. Voor deelnemers van wie het bedrijf/de organisatie deelname betaalt is de prijs € 4.250,- (vrijgesteld van BTW). Als je zelfstandige bent (ZZP-er, freelancer etc.) bedraagt het tarief € 2.750,-(vrijgesteld van BTW).
Prijs is inclusief koffie, thee en lunch.

Wil je contact met ons op nemen als de financiën een belemmering vormen voor jou of je organisatie om deel te kunnen nemen aan de training? Wij staan ervoor open om daar een gesprek over te voeren omdat onze intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt.

Deelnemers uit België kunnen voor deze opleiding een subsidieaanvraag doen bij de kmo-portefeuille en zo tot 30% van het nettobedrag laten subsidiëren.

Inschrijving:
Ai-opener ontvangt je inschrijving graag vier weken voor aanvang van de training ter ondersteuning van de planning. Je schrijft je in door een aanbetaling van € 100,- over te maken en het inschrijfformulier in te vullen.

Annulering:

Bij annulering door de deelnemer voor vier weken voor aanvang van de training wordt het betaalde bedrag teruggestort minus de aanbetaling van € 100,-.
Bij annulering na vier weken voor aanvang van de training wordt het betaalde bedrag minus de aanbetaling van € 100,- teruggestort als je zelf een andere betalende deelnemer vindt of je plaats door iemand van de wachtlijst kan worden ingenomen.
Meer informatie
Voor praktische informatie over jaartraining De Reis kun je contact opnemen met Ingrid Bouland op 06-123 456 75 of een e-mail sturen naar info@ai-opener.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je bellen met Jenny Giezeman op 0032-479217036.

Praktische informatie

Start Datum: 25.04.21
Datum/Tijd: 25-26/4, 30-31/5, 27-28/6, 29-30/8, 10-11/10 + blok 6 2021 |
Adres: Centrum Djoj
Plaats: Rotterdam
Prijs: Voor particulieren € 1.975,-. Voor deelnemers van wie het bedrijf/de organisatie deelname betaalt is
Website: www.ai-opener.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Jaartraining De Reis met startdatum 25.04.21
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Jenny Giezeman

Jenny Giezeman

Sinte Veerledreef 7
1820 Steenokkerzeel


info AT jennygiezeman DOT be

www.jennygiezeman.be

KvK/ondernemingsnummer: