Menu

Thera-peutische coaching opleiding
09.09.24

De thera-peutische coaching opleiding is bedoeld voor coaches en coaches-in-opleiding die hun coaching kwaliteiten willen verbreden en interventies op het emotionele brein willen aanbieden.
Je krijgt coachingstools waarmee je als hulpverlener of gesprekstherapeut ook bij complexere en sensitieve casussen de mensen eigen regie kan geven op moeilijke momenten in het leven. Tijdens de thera-peutische coaching opleiding leer je transformerende begeleidingstechnieken van cognitie naar het emotionele brein toe te passen in je coachingsgesprekken.

In 12 opleidingsdagen krijg je een pakket aan verdieping en vooral verbreding in communicatietechnieken. Naast geweldloze communicatie of verbindende communicatie, zal er ruim aandacht zijn voor verbreding in begeleidingsvormen zoals meditatie, hypnose, cognitieve gedragstherapie en vergelijkbare coaching methodes die ik al 25 jaar met succes inzet om op een snelle manier diepgaande coaching gesprekken te voeren.

Ook ernstigere problematiek, waar mensen mee kunnen zitten, zal aan bod komen zoals overlijden, rouwen, chronische ziekten en angst voor sterven, psychiatrische ziekten, depressieve gevoelens, zelfdoding, pijn van trauma’s, agressie en andere intense trauma’s waarbij diepgaande gesprekstherapie essentieel is om beweging te brengen in gedragspatronen en denkpatronen.

Onderwerpen en werkvormen:
Je gaat als therapeut een meer verdiepend - duurzaam traject in met de cliënt.
Je functioneert als een inspirator en werkt samen met de cliënt aan het creëren van een natuurlijke interne beweging naar zelf-heling.
Herstellen van het cognitieve en emotionele brein.
Ondersteunend en herstellend bij ziekte en trauma.
Client ontwikkelt meer zelfverbinding en een groter bewustzijn.
Client leert op eigen benen te staan – eigen regie.
Interventies op basis van gedrag en gevoelens

Ik werk het liefst met de gebeurtenissen die in de groep ter plekke naar boven komen, of ingebrachte casussen, zodat we de meest authentieke leer ervaring hebben. Ook video- of audio opnames behoren tot de mogelijkheden. Voor deelname is het van belang dat je ervaring hebt met Geweldloze Communicatie, minimaal 14 dagen training bij een gecertificeerd trainer. Heb je je deskundigheid op een andere manier verworven, neem dan even contact met mij op.

Praktische informatie

Start Datum: 09.09.24
Datum/Tijd: 9 sept, 7 okt, 28 okt, 18 nov, 9 dec 2024, en 6 jan, 27 jan, 17 feb, 10 mrt, 7 april, 12 mei, 16 juni 2025 | 09.00 - 17.00
Adres: Rozenhof 33
Plaats: Dordrecht
Prijs: € 2335,- particulier, € 2995,- ZZP/leer-budget, € 4685,- bedrijf. Incl. syllabus,koffie/thee,lunch
Website: www.therabalvers.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Thera-peutische coaching opleiding met startdatum 09.09.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Thera Balvers

Thera Balvers

Rozenhof 33
3311 JT Dordrecht
06-18156477

thera.balvers AT gmail DOT com

www.therabalvers.nl

KvK/ondernemingsnummer: 23092998