Menu

Introductie deel 2
30.06.20

Deze drie avonden online vormen samen de tweede dag van de introductietweedaagse. Deel 1 kan je doen op drie avonden: 26, 27 en 28 juni.

De essentie
De basis van Verbindende Communicatie is niet zozeer de communicatie, maar wel meer (zelf)bewustzijn, (zelf)verbinding en het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw gedrag en voor wat jij nodig hebt. Het is ‘jouw spoor’ van ageren en reageren verleggen, wat jouw manier van communiceren verandert. Het gaat om een houding: minder vanuit triggers reageren. Aanvallend of defensief gedrag kun je veranderen. Kiezen hoe je wil reageren en je niet meer laten meeslepen door jezelf, of de ander de schuld geven van jouw gedrag.
Er zijn methodes waarin dezelfde aspecten voorkomen, echter: geen enkele methode stelt de menselijke behoeften / drijfveren zo nadrukkelijk centraal. Dat geeft de verdieping, die Verbindende Communicatie tot zo’n rijke aanpak maakt. In de opvoeding, in liefdesrelaties, op de werkvloer: we zijn allemaal mensen met fundamentele behoeften die ertoe doen. Dit leren is hoort volgens mij bij ieders algemene ontwikkeling en is geschikt voor werk en privé.

Praktische informatie

Start Datum: 30.06.20
Datum/Tijd: dinsdagavonden 30 juni, 7 en 14 juli
Adres:
Plaats: Online
Prijs: 95,--
Website: www.hestermacrander.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Introductie deel 2 met startdatum 30.06.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander


Arnhem en Zutphen

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK/ondernemingsnummer: 09196466