Menu

Online gratis Introductieavond
21.12.20

Wat is Verbindend Communiceren?
Je zult het waarschijnlijk herkennen: hoe goed je je best ook doet, de manier waarop je communiceert geeft niet altijd de gewenste uitkomt, hoe goed de intenties van beide gesprekspartners ook kunnen zijn. De reden is vaak simpel: maar weinig mensen hebben van nature effectief leren communiceren. Hierdoor kunnen de dingen die we over en weer doen en zeggen, voor veel onnodige verwarring, misverstanden en irritatie zorgen.

Verbindend communiceren is hiervoor de oplossing. De basis hiervoor vinden we in het model van Geweldloze Communicatie. Het leert je bij de feiten te blijven en de behoeften van jezelf en je gesprekspartner te begrijpen. Leren luisteren naar wat de ander bedoelt naast wat er wordt gezegd is nog een hele kunst. De helderheid die je krijgt als je begrijpt wat er in de ander en jezelf omgaat helpt je om betere keuzen te maken.

Tijdens de introductie laat Govert je de theorie achter Verbindend Communiceren zien en de wijze waarop je dit in de praktijk kunt toepassen. De introductietraining is voor iedereen die het gevoel heeft meer met (zijn of haar) communicatie te kunnen bereiken. Zowel in privésituaties (relaties/gezinnen/families) als in werksituaties (met collega’s, als leidinggevende, in teams).

Praktische informatie

Start Datum: 21.12.20
Datum/Tijd: 19-20 uur | 19-20 uur
Adres:
Plaats: Online
Prijs: Gratis
Website: www.govertvanginkel.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Online gratis Introductieavond met startdatum 21.12.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Govert van Ginkel

Govert van Ginkel

Weerdstede 79
3431 LT Nieuwegein
0308784645
06-21227351

mail AT govertvanginkel DOT nl

www.govertvanginkel.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30230515