Menu

Stilte als sleutel voor de mediator
19.06.20

Stilte spreekt…

Een van de partijen zegt: “Ik moet alimentatie betalen!

Een ander zegt; “Ik wil hem niet meer zien op de werkvloer…”

Als mediator weeg je steeds af wat bijdraagt aan verbinding en wat niet. Misschien ben je geneigd om daarbij verschillende soorten vragen te stellen en te reageren op inhoudsniveau. Met als effect dat het verhaal misschien boven water komt, maar de lading en de relatie niet… De spanning loopt op, het voelt ongemakkelijk en partijen komen uiteindelijk niet bij elkaar. In het uiterste geval, als er geen overeenstemming wordt bereikt, breekt hier de mediation af.

Als jij als mediator contact weet te maken met de lading onder de woorden, vergroot dat de kans op verdieping van het gesprek, op tevredenheid en op afspraken die werken.. Een stilte kunnen en durven laten vallen kan hierbij heel goed werken.

In deze training van 1 dag leer je om stilte als mediationvaardigheid in te zetten. We werken daarbij op basis van het gedachtengoed van Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg.

Wij gaan een hele dag oefenen met:

- de stilte in jezelf – hoe kom ik daarbij terug?
- de stilte tussen ons en de stilte aan tafel:
Hoe benut ik die zonder de ander te verliezen? Hoe benut ik die om op tafel te krijgen wat er onder de oppervlakte broeit? Hoe benut ik die om duidelijkheid te creëren?

Voor wie?
Voor die mediators die hun gespreksvoering en technieken willen verdiepen met behulp van de Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg.
Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Vol is vol, dus meld je snel aan!

Investering?
Je betaalt €195 voor de training excl. btw. Dit is inclusief trainingsmateriaal, koffie en thee, en eenvoudige lunch. Alle deelnemers krijgen een certificaat van deelname. PE-punten zijn aangevraagd.

Trainers
Christiaan Zandt werkt als gecertificeerd trainer in Nonviolent Communication met mensen in groepen die op zoek zijn naar meer plezier en verbinding in samenwerking. Soms in de vorm van mediation, soms in training, soms in andere vormen.
Judith Bos werkt als MfN-registermediator en is gecertificeerd trainer in Nonviolent Communication

Waar
Groningen

Aanmelden? Leuk!

Stuur simpelweg een mailtje aan judithbos@accentmediation.nl of christiaan@bisho.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een ontvangstbevestiging en aanvullende informatie over betaling.

Je vindt deze info ook op de Bisho-website: http://bisho.nl/agenda/stilte-als-sleutel-voor-de-mediator/

Praktische informatie

Start Datum: 19.06.20
Datum/Tijd: 19 juni 2020
Adres:
Plaats: Groningen
Prijs: 195 euro excl. BTW
Website: bisho.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Stilte als sleutel voor de mediator met startdatum 19.06.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Christiaan Zandt

Christiaan Zandt

Parklaan 32
9724 AR Groningen
0638787461

christiaan AT bisho DOT nl

www.bisho.nl

KvK/ondernemingsnummer: 02092533