Menu

Tweedaagse Verdieping 2 "Verbinding in de Praktijk"
29.10.20

Verdieping 2 ‘Verbinding in de Praktijk’

Je hebt door het volgen van de Basistraining Introductie en Verdieping 1 ‘Empathisch luisteren’ een goede theoretische basis gevormd over het gedachtegoed van Geweldloze Communicatie. Ook heb je de theorie tijdens de 4 dagen zoveel mogelijk geoefend.

Deze 2-daagse training heeft als doel de opgedane kennis door oefening meer te verankeren in het innerlijke, om op die manier de toepassing van Verbindende Communicatie meer vloeiend en stevig te maken.
Om het zelfvertrouwen in de toepassing van Verbindende Communicatie te optimaliseren wordt de inbreng van eigen casussen geadviseerd. Onderwerpen die deelnemers inbrengen worden in onderlinge afstemming behandeld. Daarnaast wordt doelbewust verdieping gezocht hoe empathisch te blijven reageren in meer dramatische situaties: er wordt geleerd en geoefend hoe empathisch te blijven als bijvoorbeeld boosheid, grote teleurstelling of aanzienlijk verdriet aanwezig zijn. Laat je jouw kwetsbaarheid toe of niet?. Kortom: Hoe blijf je ‘ in verbinding’ als emoties een duidelijke rol spelen.

Praktische informatie

Start Datum: 29.10.20
Datum/Tijd: 29 en 30 oktober 2020
Adres: Mariniersweg 3
Plaats: Doorn
Prijs: € 590,- (Particulieren € 325,-) vrijgesteld van BTW
Website: www.vinetraining.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Tweedaagse Verdieping 2 "Verbinding in de Praktijk" met startdatum 29.10.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Anja Nekeman

Anja Nekeman

Mariniersweg 3
3941XK Doorn
030 215 50 60
06 50602057

welkom AT vinetraining DOT nl

www.vinetraining.nl

KvK/ondernemingsnummer: 71305971