Menu

Thema-avond “Weerstanden tegen geweldloos communiceren”
11.05.20

Uitnodiging voor de thema-avond “Weerstanden tegen geweldloos communiceren”

"Mijn behoeften?? Die doe ik op het toilet!"
Zit ik aan tafel, is het net gezellig, vraagt ze (lees overal ‘of hij’) ineens: “maar wat voel je dan?” Ben ik me eindelijk aan het ontspannen, komt ineens van haar de opmerking: “je bent zo afwezig, ik kan geen contact met je maken”. In beide situaties volgt meestal een stilte en inmiddels, weet ik dat dan met tranen in de ogen ‘het zinnetje’ gaat komen: “maar wat is dan ook je behoefte?”. Oh, wat heb ik op dat moment een hekel aan die trainingen waar ze naar toe gaat……..

Het gesprek van mens tot mens, of het nu op het werk is of thuis, wordt door velen ervaren als een helse klus. Het lijkt wel: hoe dierbaarder de gespreksgenoot, hoe moeilijker het gesprek. Als dan ook nog één van beide allerlei trainingen volgt, het jargon uit die trainingen mee naar huis neemt en al struikelend probeert toe te passen, wordt het gesprek er vaak niet beter op.

Waarom is het toch dat mijn partner die trainingen wil volgen in communicatie, helemaal in die geweldloze communicatie? Ze kan toch al praten? En ik hoor toch wat ze zegt?! Gewoon zeggen waar het op staat, daar gaat het om. Draai er niet omheen. Dat is meer dan genoeg. Ik bedoel het toch goed!

Op deze avond willen wij met elkaar kijken naar zowel de voldoening alsook de frustraties, die in communicatie kunnen worden opgeroepen. Of het nu de communicatie tussen geliefden, vrienden, zakelijke partners of collega’s betreft, ieder van ons heeft ervaringen waar we ons machteloos voelden de ander te bereiken. Op zeer concrete en luchtige wijze onderzoeken we met elkaar welke stijl van communiceren het onderlinge contact tussen ons mensen kan verstoren dan wel kan bevorderen, zowel privé als zakelijk.

Wie zijn wij?
Thera Balvers – Thera heeft meer dan 30 jaar ervaring als trainer, therapeut en coach.Naast inventiviteit en inlevingsvermogen, is haar gevoel voor humor een welkome kwaliteit. www.therabalvers.nl

Arri Pauw – sinds 25 jaar coach, trainer, consultant in profit en non-profit organisaties over geheel Europa. Gericht op de relationele dynamiek van samenwerking tussen mensen. www.arripauw.com

Wanneer & waar
Maandag 11 mei 2020
Tijdstip: aanvang 19:30 en einde 22:00
Waar: De Rozenhof, Rozenhof 33 Dordrecht
Bijdrage: € 50,00 (deelname, koffie / thee en versnaperingen)

Aanmelding
Mail naar thera.balvers@gmail.com of bel: 06-18156477

Praktische informatie

Start Datum: 11.05.20
Datum/Tijd: maandag 11 mei 2020 aanvang 19:30 einde 22:00
Adres: Rozenhof 33
Plaats: Dordrecht
Prijs: Bijdrage: € 50,00 (deelname, koffie / thee en versnaperingen)
Website: therabalvers.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Thema-avond “Weerstanden tegen geweldloos communiceren” met startdatum 11.05.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Thera Balvers

Thera Balvers

Rozenhof 33
3311 JT Dordrecht
06-18156477

thera.balvers AT gmail DOT com

www.therabalvers.nl

KvK/ondernemingsnummer: 23092998