Menu

Oefengroep Rotterdam
27.11.20

Doelgroep: Iedereen die eerder een workshop Geweldloze Communicatie heeft gevolgd
Tijd: 1x per maand
Aantal: 6 - 12 personen
Minimaal 12 uur basistraining GC

UITGANGSPUNT
Wanneer je geïnspireerd bent door Geweldloze Communicatie en je dit gedachtegoed wil integreren en (voor)leven, dan biedt een maandelijkse oefengroep uitkomst.

We komen 1 keer per maand bij elkaar. Een bijeenkomst duurt 2 uur. Met elkaar maken we afspraken over welke thema's we aan bod willen laten komen.

WERKWIJZE
We beginnen met een inspirerende tekst of geleide meditatie. Vervolgens doen we een deelronde, waarin iedereen kan delen, zodat iedereen zich welkom kan voelen in de groep. Daarna gaan we oefenen. De begeleider van de oefengroep doet een voorstel in wat voor oefeningen er gedaan kunnen worden. In de oefeningen werken we niet met casussen uit een boekje, maar met werkelijke situaties die zich thuis of op het werk voordoen. Door dit uitgangspunt te hanteren, krijg je helderheid over hoe je verbindend kan communiceren in contact met collega's, vrienden of familie.

Van iedereen die deelneemt aan de oefengroep vragen we voor een bepaalde periode commitment. De duur van de periode kunnen we samen afstemmen. Je kan je aanmelden voor deze groep via deze site of door een e-mail te sturen naar info@zayma.nl.

BEGELEIDING
De begeleiding van de oefengroep wordt gedaan door Jort Bijleveld of Astara Lieuw-On. Wij proberen een zo veilig mogelijke setting te creëren, waar voor iedereen ruimte is om gezien en gehoord te worden.

Praktische informatie

Start Datum: 27.11.20
Datum/Tijd: De avonden zijn van 19.00u. tot 21.00u. | Van 19.00u. tot 21.00u.
Adres: Aarhuispad 35
Plaats: Rotterdam
Prijs: €10,-, €15,- of €20,- per avond (naar vermogen)
Website: www.communicerenmetcompassie.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Oefengroep Rotterdam met startdatum 27.11.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Jort Bijleveld

Jort Bijleveld

Aarhuispad 35
3067 PR Rotterdam
610610809
06-18814001

info AT zayma DOT com

www.liefdeisluisteren.nl

KvK/ondernemingsnummer: 50421867