Menu

Introductiebijeenkomst Zutphen
16.01.20

Wil je informatie over wat Verbindende / Geweldloze Communicatie is en wat je ermee kunt, voor jezelf of binnen je bedrijf / team / organisatie?

Kom naar een introductiebijeenkomst! Wees welkom.

De essentie

De basis van Verbindende Communicatie is het nemen van verantwoordelijkheid voor wat jij nodig hebt, vanuit het bewustzijn van wat belangrijk is voor jou. Ieder mensen heeft dezelfde behoeften, alleen zijn die voor ieder in meer of mindere mate van belang. Vanuit erkenning van de behoeften van jezelf en ook van de ander / anderen ga je op zoek naar manieren om ieders behoeften / waarden / drijfveren te vervullen, zonder jezelf of de ander ‘geweld’ aan te doen.
Er zijn methodes waarin dezelfde aspecten voorkomen, echter: geen enkele methode stelt de behoeften zo nadrukkelijk centraal. Dat geeft de verdieping, die Verbindende Communicatie tot zo’n rijke aanpak maakt.
Heel goed toe te passen thuis, in teams, als leidinggevende... Wat speelt er? Wat is belangrijk? Waarom doen mensen wat ze doen? Kan het ook anders? Hoe gaan we met conflicten om? Kunnen we eens schoon schip maken? Dat allemaal en meer ;).

Praktische informatie

Start Datum: 16.01.20
Datum/Tijd: 20:00 - 21:30
Locatie: Pakhuis Noorderhaven
Adres: Noorderhavenstraat 49
Plaats: Zutphen
Prijs: 15,-- (voor de onkosten, zaalhuur)
Website: hestermacrander.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Introductiebijeenkomst Zutphen met startdatum 16.01.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander


Arnhem en Zutphen

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK nr: 09196466