Menu

Train de trainer, 4 dagen
17.08.20

Voor iedereen die het trainerschap of docentschap aan het ontwikkelen is, of daarin wil bijspijkeren. Focus ligt op persoonlijke, pedagogische en didactische bekwaamheden, die nodig zijn om een effectieve docent / trainer te zijn. Dat kan zijn zin Verbindende Communicatie, het kan ook een aanverwant gebied zijn, zoals bijv. Deep Democracy.

Didactiek vind ik eindelijk interessant! Hoe leren mensen? Hoe worden ze de beste versie van zichzelf? Ik ben theaterdocent, docent Nederlands, gecertificeerd trainer in Verbindende / Geweldloze Communicatie. Als docent-trainer ben ik verbonden aan Instituut Mentoris, waar ik volwassenen opleidt als zij-instromer voor het HBO en MBO. Ik heb gewerkt in het voortgezet onderwijs en vooral in de vrije culture sector. Ik geef vele workshops, lessen en trainingen, zowel creatief als zakelijk. In Arnhem heb ik een eigen trainingsstudio, waar ik onder andere veel trainingen geef in Verbindende Communicatie. 

Ik heb een sterke visie op leren. Ik wil graag dat mensen leren en ontwikkelen vanuit persoonlijke motivatie , vanuit hun inspiratie, in absolute gelijkwaardigheid, met elkaar. Leren is bij mij gericht op de ontwikkeling van competenties en inzichten van de deelnemers, op een plezierige, open en emotioneel veilige wijze. Ik wil talent stimuleren!

De vier dagen zijn qua inhoud:
De docent / trainer als leidinggevende persoonlijkheid
De didactisch flexibele docent / trainer 
De verbindende docent / trainer (Communicatie)
De taalvaardige docent / trainer (ook PR)

Als je een losse dag mee wil doen: per trainingsdag: part: € 150,– zzp: 225,– bedrijf: 295,– excl btw, incl koffie/thee, excl lunch.

Zie voor meer inhoud en voor de brochure de pagina Train de Trainer op mijn site.

Praktische informatie

Start Datum: 17.08.20
Datum/Tijd: Maandag 17 tot en met donderdag 20 augustus
Adres: Oude Kraan 72
Plaats: Arnhem
Prijs: part: € 550,-- zzp: 825,-- bedrijf: 1100,-- excl btw, incl koffie/thee, excl lunch.
Website: www.hestermacrander.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Train de trainer, 4 dagen met startdatum 17.08.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander


Arnhem en Zutphen

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK/ondernemingsnummer: 09196466