Menu

Diepe Duik! . . . 10 dagen GC
13.01.20

. . . . . . . . . . . . DUIK DIEP in GEWELDLOZE COMMUNICATIE . . . . . . ook als je begint!
Van 13 januari 2020 t/m 22 juni 2020 elke 3 weken op maandag.


Eindelijk: de basiscursus 'extended version'! Meer tijd om te oefenen en je GC eigen te maken. Meer tijd voor inbedding en extra achtergrond informatie. En dat voedt zelf-liefde. Geef je leven, werk en relaties in 10 dagen een krachtige impuls:


Dag 1: WIL JE GELUK OF GELIJK?
We maken kennis me elkaar, met GC en de intentie waarmee we spreken en luisteren. We onderzoeken behoeften en je proeft hoe het is om je 'eerlijk te uiten', om te luisteren en beluisterd te worden.

Dag 2: HET NUT VAN OORDELEN
We staan stil bij onze oordelen en gedachten, sluiten er vriendschap mee en vertalen ze naar wat er bij ons leeft. Want: 'As long as they stay in the mind, they are going to run the show.' Je neemt regie.

Dag 3: KIEZEN HOE JE LUISTERT
We richten onze focus op gevoelens en behoeften en hun valkuilen. Ook leren we op 4 manieren luisteren naar eenzelfde mededeling. Want we bepalen ons gevoel, door hoe we kiezen te luisteren.

Dag 4: DE KRACHT VAN HET VERZOEK
Wat wil je terug van de ander t.o.v. wat je zegt? Nu we weten wat we willen (onze behoefte), creëren we de wereld zoals we die WEL willen, met gerichte verzoeken. No claim. Ook leer je een 'nee' te horen.

Dag 5: TIJD VOOR INTEGRATIE
We zijn op de helft, tijd voor integratie: je kunt nu contact maken met jezelf en van daaruit zeggen wat er bij je leeft. Dit oefenen en herhalen we, inclusief de waarneming. Een mooie basis voor empathie.

Dag 6: EMPATHIE
Nu je beter in contact kunt zijn met jezelf, is de tijd rijp om empathisch te luisteren. Je krijgt diverse metaforen voor empathie en leert op verschillende manieren demonstreren dat je bij de ander bent.

Dag 7: COMPASSIE MET JEZELF
Je leert moeten vertalen naar kiezen, onderzoekt de energie waarmee je dingen doet en leert hoe je jouw verleden kunt helen bij spijt. Als je schoon-heid ontdekt in jezelf, kun je anderen ook beter zien.

Dag 8: GENIETEN VAN JE BOOSHEID
Boosheid is voor 90% gedachten en 10% waarneming, zeggen Boeddhisten. Deze dag leren we onze boosheid ten volle te uiten, maar eerst onderzoeken we al onze gedachten. Boosheid stelt grenzen.

Dag 9: INGRIJPEN
Wat wil je dat de reden is van een ander om te doen wat jij vraagt? Deze dag besteden we aandacht aan geweldloze alternatieven voor straffen of belonen en proberen we dat direct uit in oefeningen.

Dag 10: WAARDERING
Tijd om te vieren! We gaan onszelf waarderen en waardering ontvangen, zoals nooit tevoren. Door te geven wat je hebben wilt, komt het vanzelf bij je terug. Je trekt aan wat je uitzendt.


MEEDOEN?
Meld je aan via onderstaande velden en ik neem contact met je op!

Ik kijk ernaar uit om samen te diep-zelf-duiken!
Susana

Praktische informatie

Start Datum: 13.01.20
Datum/Tijd: 3 feb. | 2 mrt | 2, 16 en 30 maart | 13 april | 11 en 25 mei | 1 en 22 juni 2020
Locatie: 'Het tuinhuis'
Adres: Prins Hendriklaan, 73
Plaats: Bilthoven
Prijs: € 1.600 - € 1.250 (particulier) | ZZP: €1.850 BTW vrij | Bedrijf: €2.850 BTW vrij
Website: www.communicatiezin.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Diepe Duik! . . . 10 dagen GC met startdatum 13.01.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Susana Rusch

Susana Rusch

Prins Hendriklaan 73
3721 AP Bilthoven
06 151 656 52

susana AT communicatiezin DOT nl

www.communicatiezin.nl

KvK nr: 30201658