Menu

de Schoonheid van Boosheid [nog 1 plekje]
23.02.19

Vind je het ook zo lastig als er boosheid is? Vooral als het om je naasten gaat, je boos wordt op je kind of je geliefde. Hoe komt dat toch, dat het zo ingewikkeld is?

Als kind kreeg je zelf waarschijnlijk allemaal conflicterende boodschappen over boosheid. Onze ouders mochten wel onredelijk boos worden en gaven ons daar vaak nog de schuld van: “Ik word boos als je zo doet!”. Terwijl jij zelf niet boos mocht worden: “Doe eens niet zo onaardig!”, “Wees eens niet zo opvliegend!” De kans is dus groot dat je nooit leerde om constructief met je eigen boosheid en die van anderen om te gaan.

Waarschijnlijk zit je een soort vast tussen onderdrukken of afreageren, en weet je niet hoe je kunt ontladen van de enorme kracht en intensiteit van deze emoties zonder dat je schade toebrengt aan de vertrouwensband die je met je naasten hebt. En wanneer je kind een driftbui heeft of je partner ontstemd is om iets wat je deed, dan zou je daar wel naar willen luisteren, maar heb je ook die innerlijke stem die vindt dat het maar overdreven is en best wat gezelliger mag. Wat weer niet helpt om echt de behoefte van de ander te blijven zien…

In deze intensieve dagworkshop ga je op onderzoek en handvatten vinden om anders met boosheid om te kunnen gaan. Handvatten die jou lucht en ruimte gaan geven. Zo onderzoeken we ondermeer:

• Wat de functie van boosheid is
• Waar duid de boosheid op?
• Hoe je kunt erbinden met jezelf, aarden, zelfconnectie
• Je boosheid met mildheid bekijken
• Het ontwapenen van triggers
• Het ontvangen van de boosheid van een ander
etc. etc.

Het wordt een waardevolle zaterdag waarin je een hele dag wordt ondergedompeld in een Geweldloze Communicatie community. Samen zullen Jort Bijleveld en Astara Lieuw-On, beiden internationaal gecertificeerde Geweldloze Communicatie trainers, jullie als groep empatisch begeleiden terwijl je, in een veilige niet-veroordelende omgeving, aan de slag gaat met voorbeelden uit je eigen leven. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen blokkades rondom boosheid en concrete gereedschappen om die met zachtheid om te kunnen buigen. Wat er meteen voor gaat zorgen dat je meer ruimte zult hebben voor de stormachtige emoties van je naasten.

Deze workshop op zaterdag 23 februari van 10:00 - 17:00 bij ons in de huiskamerpraktijk in Rotterdam, is voor iedereen die het aandurft om op onderzoek te gaan in diens eigen boosheid, ook als je niet bekend bent met Geweldloze Communicatie. Jouw bijdrage hiervoor is een zelfgekozen bedrag tussen € 65,- en €95,- op basis van gunnen en kunnen. Hiervoor krijg je 2 workshops inclusief alle materialen, koffie, thee, snacks, plus een hele nieuwe kijk op boosheid en concrete tools waarmee je hier voortaan anders mee om zult kunnen gaan. Voor de lunch vragen we je om iets mee te nemen om te delen tijdens de potluck.

Om je in te schrijven kun je aanmelden op de website: http://www.ouderschapmetcompassie.nl/product/intro-boosheid-rotterdam/. Na ontvangst van je betaling ontvang je meteen een factuur en is je plaats in de workshop gereserveerd.

Praktische informatie

Start Datum: 23.02.19
Datum/Tijd: 10:00 - 17:00
Locatie: Zayma Training & Coaching
Adres: Aarhuispad 35
Plaats: Rotterdam
Prijs: naar keuze
Website: www.ouderschapmetcompassie.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor de Schoonheid van Boosheid [nog 1 plekje] met startdatum 23.02.19
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Astara Lieuw-On

Astara Lieuw-On

Aarhuispad 35
3067 PR Rotterdam
084-0032383
info@zayma.com

info AT zayma DOT com

www.zayma.com

KvK nr: 53663128

12.3 835 21