Menu

interactieve lezing Verbindende Communicatie online
28.05.20

Geweldloze Communicatie vormt de weg naar rust en onderlinge verbinding. Het verandert onbewust toegepast aanvallend en defensief gedrag in inzicht en acceptatie van verschillen. Daarom noemt Vine het ook liever: Verbindende Communicatie.
Onbewust heeft ieder mens na zijn of haar kinderjaren een ‘zelf gecreëerde ik’ opgebouwd. Een manier van denken en communiceren die je onbewust toepast, waarmee jij je op jouw manier staande houdt in de maatschappij. Dat geldt voor jou maar ook voor ieder ander: je collega, je partner en je cliënt.
Belangrijke vraag daarbij is wat de kwaliteit en impact van de communicatie vanuit jouw ‘ík’ en de daaruit voortvloeiende relatie is. Zeker als het wat spannender wordt. In hoeverre jij ‘in verbinding’ bent met jezelf en met de ander. Verbindende Communicatie is een manier van communiceren waarbij je vanuit inleving (empathie) in jezelf en de ander kwalitatief contact maakt en houdt. Toepassing van Verbindende Communicatie zorgt voor een unieke dialoog met grote impact op de kwaliteit van leven en werk.

Deze 2 uur neemt de trainer je mee in het gedachtegoed en het model worden toegelicht en praktisch gemaakt. Je gaat tijdens de bijeenkomst met je eigen vragen aan de slag om enigszins inzicht te krijgen en je bewust te worden van je onbewuste en automatische denken en handelen, je gedachten, je gevoelens, je manier van communiceren, enzovoorts. We heten je van harte welkom.

Praktische informatie

Start Datum: 28.05.20
Datum/Tijd:
Adres:
Plaats:
Prijs:
Website: vinecoaching.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor interactieve lezing Verbindende Communicatie online met startdatum 28.05.20
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Helmie Willems

Helmie Willems


Arnhem en Den Bosch
06-10877692

info AT stilts DOT nl

www.stilts.nl

KvK/ondernemingsnummer: