Menu

Introductietweedaagse
25.04.19

Kiezen voor verandering!
Verbindende Communicatie reikt verder dan tactischer communiceren. Het gaat om een houding, jouw bewuste houding: als je minder vanuit triggers gaat reageren, meer vanuit innerlijke rust en zelfverbinding met jouw behoeften, dan heeft dat direct invloed op de kwaliteit van je leven, je contact met anderen, je werk, de organisatie of je praktijk.
Onbewust aanvallend en defensief gedrag kun je transformeren in inzicht en acceptatie van verschillen. Gelijkwaardigheid en afstemming leiden tot goed functionerend teams en daarmee tot verbetering van productiviteit.

De essentie
De basis van Verbindende Communicatie is zelfverbinding en het nemen van verantwoordelijkheid voor wat jij nodig hebt. Vanuit erkenning van de behoeften van jezelf en anderen kan je op zoek gaan naar manieren om ieders behoeftes / waarden / drijfveren te vervullen, zonder jezelf of de ander (of de planeet) ‘geweld’ aan te doen. Win win win!
Voor mij is het een niet-therapeutische, heldere ‘methode ‘, die draait om: bewustzijn van oordelen, (h)erkennen van gevoelens, bewustzijn van behoeftes, verantwoordelijkheid nemen om jouw behoeftes te vervullen, concrete stappen zetten. Er zijn vele methodes waarin dezelfde aspecten voorkomen, echter: geen enkele methode stelt de behoeften zo nadrukkelijk centraal. Dat geeft de verdieping die Verbindende Communicatie tot zo’n rijke aanpak maakt. Zie hier een column.

Ik ervaar het als een niet-therapeutische, heldere methode die draait om: bewustzijn van oordelen, (h)erkennen van gevoelens, bewustzijn van behoeftes, verantwoordelijkheid nemen om jouw behoeftes te vervullen, concrete stappen zetten.

Mijn trainingen zijn een constante afwisseling van theorie en zelf oefenen.

Praktische informatie

Start Datum: 25.04.19
Datum/Tijd: Donderdag 25 en vrijdag 26 april
Locatie: Pakhuis Noorderhaven
Adres: Noorderhavenstraat 49
Plaats: Zutphen
Prijs: Part: € 295, ZZP: € 445 Bedrijf: € 590 all-in met lunch, vrij van BTW
Website: www.hestermacrander.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Introductietweedaagse met startdatum 25.04.19
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Hester Macrander

Hester Macrander


Arnhem en Zutphen

06 533 754 23

hestermacrander AT gmail DOT com

www.hestermacrander.nl

KvK nr: 09196466

86.8 827 21