Menu

Verbindende communicatie op het werk: helmen en stalen neuzen ..
20.03.19

Verbindende communicatie op het werk: Helmen en stalen neuzen ...

Een training voor mensen met passie voor hun werk

Wil jij ook met meer plezier naar je werk? Tegen je collega’s zeggen wat je echt bezighoudt en doen waar je echt energie van krijgt? Wil je in je kracht staan? Dan is deze training voor jou! Of je nu in de zorg werkt, of in het onderwijs, voor een commercieel bedrijf of voor de overheid, plezier in je werk gaat en staat met eerlijk zeggen wat je nodig hebt en begrijpen wat de ander bedoelt.

Met meer plezier naar je werk

Als je kan zeggen wat jij nodig hebt, als je kan horen wat de ander bedoelt, als je kan uitleggen wat voor jou belangrijk is - dan zal jouw werkplezier verhogen! Waar je eerst wellicht nog een veiligheidshelm op zou willen doen en schoenen met stalen neuzen aantrekken heb je dat na deze training niet meer nodig. Je leert op een andere manier kijken naar wat er gebeurt op je werk en wat je kan doen om te krijgen wat jij nodig hebt. Verbinden met de ander zonder jezelf daarbij te verliezen -dat is iets wat we toch allemaal willen.

Je bewust blijven van je eigen innerlijke processen die zich aandienen en toch in contact met de ander kunnen blijven. Klinkt kinderlijk eenvoudig, maar nu nog doen…

Woorden die werken op de werkvloer

In deze training leer je herkennen wat voor jou belangrijk is, waar het echt om draait. Je leert dit zo verwoorden dat de ander dit niet als aanval hoort. Dit zal jou helpen om weer met plezier naar je werk te gaan, conflicten te voorkomen, de discussie aan te gaan. In deze training leer je de woorden die werken op de werkvloer. We gebruiken daarbij het gedachtengoed ontwikkeld door Marshall Rosenberg en leren communiceren op een manier die verbindt. Naast theorie en inzicht(en), oefen je veel, en krijg je handvatten aangereikt om er ook op je eigen werk mee verder te gaan. We zullen dan ook zo veel mogelijk herkenbare en eigen case gebruiken om mee te oefenen.

Naar de bouwplaats in Biezenmortel

Graag nemen wij Judith Bos, Suzanne Nederlof en Stella Makkink je mee naar de bouwplaats met een rondleiding. We beginnen te kijken naar de fundering en komen uit bij de top van het gebouw. Onderweg laten we je zien en ervaren hoe het ook anders kan. Hoe de helmen en stalen neuzen overbodig worden.

Judith is een zelfstandig gevestigd MfN-registermediator met veel praktijkervaring, trainer, coach en als vastgoedjurist parttime werkzaam bij de Rijksuniversiteit Groningen.
Stella is begeleider bij een zorginstelling, kinderyogadocent, rots en water trainer, Shiatsutherapeut en coach vanauit sjaministische en holistische benadering.
Suzanne is trainer, facilitator, coördinator en als docent werkzaam bij Hogeschool van Hall Larenstein. Zij heeft een PhD in communicatie en innovatie en werkervaring in diverse sectoren en landen.

Deze trainingsdag is op 20 maart 2019 in de Beukenhof te Biezenmortel van 10.30 tot 17.30 uur.

De training kost 95 euro excl. BTW en is inclusief koffie, thee en versnaperingen, lunch en een afsluitende borrel.

Graag zien we je op de bouwkeet! Geef je op via GCWerkvloer@gmail.com

Wees er snel bij want volgens de veiligheidsvoorschriften is er plek voor 16 mensen.

Praktische informatie

Start Datum: 20.03.19
Datum/Tijd: 20 maart 2018
Locatie: De Beukenhof
Adres: Capucijnerstraat 46
Plaats: Biezenmortel
Prijs: €95,- excl. BTW
Website: www.accentmediation.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Verbindende communicatie op het werk: helmen en stalen neuzen .. met startdatum 20.03.19
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Judith Bos

Judith Bos

Leonard Springerlaan 1
9727 KB Groningen
0612845397

info AT accentmediation DOT nl

www.accentmediation.nl

KvK nr: 02084499

24.1 835 21