Menu

GC Dansvloeren avondgroep
11.03.19

De Dansvloeren zijn kaarten van het proces van Geweldloze Communicatie. Door door het proces te lopen ervaar je een verdieping en maak je meer contact met wat er in jou leeft. Op die manier kan je de behoefte en het gevoel echt ervaren in plaats van vanuit je denken deze te uiten. De kaarten gebruik je als een dans, waarbij je heen en weer kan gaan. Het is geen lineair proces, waarbij het er om gaat om zo snel mogelijk bij het einde te zijn. Door zo te dansen ontdek je de mogelijkheden om in contact te blijven met jezelf of met de ander en je ontdekt de verschillende lagen die er in een gesprek kunnen zitten.

Op deze avonden zullen we met de volgende dansen werken
De 'Opvoeder/kiezer dans' - Deze dans is een dans om een innerlijk proces te doen dat je in staat stelt je met jezelf te verzoenen over iets dat je deed, of zei waarvan je wenst dat je dat niet had gedaan. Het geeft je helderheid en inzicht.

De 'woede/schaamte dans' - Deze dans helpt je als je beseft dat je boos bent en als je het innerlijke werk wilt doen om je woede te transformeren. Of als je schuld, schaamte of depressie voelt. De bedoeling is niet om van de energie van die
gevoelens af te komen, maar deze te transformeren in energie die je constructief, geweldloos kunt aanwenden.

De 'integratiedans'- Deze dans helpt je om de waarnemingen-, gevoelens- en behoeftestappen grondiger te integreren in je bewustzijn en om verbindingsverzoeken te leren kennen en te doen. En om aan te voelen wanneer je een verbindingsverzoek uit of een actieverzoek.

Het Jakhalzencafe - De jakhalskaarten zijn een hulpmiddel om bewustzijn te ontwikkelen van die elementen in ons denken en communiceren waardoor we uit verbinding met onszelf en andere mensen raken. Door deze om te zetten naar gevoelens en behoeften ontstaat er een andere communicatie, waar begrip en verbinding is.

Na afloop is er de mogelijkheid om zelf dansvloeren aan te schaffen. De prijs van een dansvloer is dan € 20,- per stuk. (normale prijs € 27,50) Je ontvangt een gelamineerde set in een envelop tas.

Praktische informatie

Start Datum: 11.03.19
Datum/Tijd: maandag 11 mrt,1 apr, 6 en 27 mei 19.30 - 22.00
Locatie:
Adres: Troelstraweg 79
Plaats: De Bilt
Prijs: 25,- voor de onkosten. Daarnaast bepaal je zelf wat je met plezier kan geven als bijdrage.
Website: www.communicerenvanuitjehart.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor GC Dansvloeren avondgroep met startdatum 11.03.19
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Monie Doodeman

Monie Doodeman

Troelstraweg 79
3732 CB De Bilt
030-2658470
06-10867091

info AT communicerenvanuitjehart DOT nl

www.communicerenvanuitjehart.nl

KvK nr: 30260110

16.5 828 21