Menu

Geweldloze Communicatie, dialogen voeren. 2 daags
17.05.19

Je hebt de basis van het gedachtegoed rond geweldloze of verbindende communicatie in huis omdat je ergens een basistraining hebt gevolgd. Nu nog het toepassen en daar komen wellicht wat zweetmomentjes voorbij in je dagelijks leven.

Dat een gesprek toch heel anders liep als je had gehoopt, dat je toch pijnlijk geraakt werd waar je dat anders had gewild, dat je in verwarring raakte over wat er gebeurde of niet wist wat verder te zeggen.
Dit zijn de momenten waarop het leren spannend wordt en misschien wel echt begint. Want nu je weet hoe het in elkaar steekt, vraagt het echt anders kijken en reageren van jezelf.

Dus dialoog liefhebbers opgelet!
Heb je zin om vooral dialogen te oefenen op basis van verbindende communicatie en onder deskundige begeleiding? Deze 2daagse verdiepingstraining biedt hier heel veel gelegenheid toe.
Zoals oefenen met nee zeggen in verbinding, grenzen aangeven, ongemakkelijke verzoeken doen, eerlijk uiten waar je moeite mee hebt, omgaan met klanten of clienten die niet tevreden zijn, en meer.
Geef je zsm op als je erbij wilt zijn!!!

We gaan situaties delen en oefenen en weer wat aanvullende wijsheid en praktijkervaring opdoen. Werken met waar jij tegen aanloopt in dialogen.

Je investering is inclusief werkmap, certificaat, koffie/thee en versnaperingen.

Praktische informatie

Start Datum: 17.05.19
Datum/Tijd: + 18 mei van 10.00-17.00 uur
Locatie: Arnhem
Adres:
Plaats:
Prijs: vanaf €245,-
Website: www.stilts.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Geweldloze Communicatie, dialogen voeren. 2 daags met startdatum 17.05.19
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Helmie Willems

Helmie Willems


Arnhem en Den Bosch
06-10877692

info AT stilts DOT nl

www.stilts.nl

KvK nr:

11.5 692 19