Menu

Free Up & Play
01.12.18

Spreken, musiceren, zingen of dansen voor publiek kan meer stress oproepen dan we willen.
FREE UP & PLAY gelooft dat het mogelijk is om onbekommerd en vrij op het podium te staan. Iedereen is op elk moment in staat zijn volle potentieel te benutten. Het gaat niet om symptoombestrijding of het aanleren van technieken of strategieën. Gevoelens van onzekerheid of angst kun je niet “overwinnen”. Je kan er wel op een doeltreffende manier mee leren omgaan, een manier die gebaseerd is op de intelligentie van ons eigen lichaam. Als je contact maakt met je gevoelens en bewust wordt van de onderliggende behoeftes, hef je blokkades op. Je energie kan weer vrij stromen zodat je vol vertrouwen op het podium staat. Ook naast het podium zal deze training impact hebben omdat FREE UP & PLAY in alle denkbare situaties kan toegepast worden. Het is een bewustwordingsproces dat je in je kracht zet.Tijdens de basistraining worden 4 stappen geïntroduceerd en ingeoefend. Ze vormen een eenvoudige en doeltreffende tool om je sensaties, emoties en gedachten uit elkaar te halen én weer samen te brengen: het proces van zelfempathie of zelfverbinding.

Praktische informatie

Start Datum: 01.12.18
Datum/Tijd: 9u30 tot 16u30
Locatie: Warande
Adres: Warandestraat 42
Plaats: TURNHOUT
Prijs: 110,00 euro of 85,00 euro voor studenten
Website: www.podiumangst.be


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Free Up & Play met startdatum 01.12.18
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Mieke Wouters

Mieke Wouters

Kamiel Van Baelenstraat 11
2300 TURNHOUT
+32478672151
0032 478 67 21

miekewouters AT skynet DOT be

www.freeupandplay.be

KvK nr:

18.8 826 21