Menu

Helend Partnerschap (jaaropleiding)
30.04.19

Thuiskomen bij elkaar...

Een partnerrelatie is bij uitstek een plek waar persoonlijke thema's steeds opnieuw naar boven komen. Ook al is de aanleiding steeds anders, je zult vast bepaalde reacties en patronen herkennen waar je elke keer weer in terechtkomt. De meeste mensen kiezen een partner die onbewust dezelfde beleving terugspiegelt die ze kennen uit hun kindertijd. Idealiter hebben jij en je partner inmiddels wel meer zelfbewustzijn, emotionele intelligentie en communicatievaardigheden dan toen jullie kind waren. Dit betekent dat er nu een kans is om van je relatie een plek van heling en transformatie te maken.

Herken je dat? Een groot verlangen naar verbinding, diepgang, eerlijkheid en groei? Naar een relatie waarin alles er mag zijn: meningen, verschillen, gevoelens, pijn, verlangens? Maar op de één of andere manier blijft het moeilijk om die echte, meest kwetsbare eerlijkheid bij elkaar te uiten. Je merkt ongemakkelijkheid bij jezelf of wil je partner niet kwetsen, waardoor je jezelf afsluit, het toch maar weer voor je houdt. Waardoor je je alleen voelt met je verlangen naar verbinding, ook al kun je misschien niet echt benoemen wat er mist.

In deze jaaropleiding zullen trainers Jort Bijleveld en Astara Lieuw-On, je meenemen op reis. Het wordt een ontmoeting met de ander zoals je jouw partner nog niet eerder bent tegengekomen. We leren je hoe je de overtocht maakt naar degene bij wie je jezelf het meest kunt ontwikkelen, die je helpt om meer en meer jezelf te worden. Zodat je samen kunt groeien in liefde.

Voor wie?
Deze jaartraining is voor stellen, partners, setjes, die aan hun persoonlijke thema's rondom relaties willen werken en samen willen groeien in liefde. En dit gedachtegoed willen blijven leven in het samenzijn met hun partner. Je wordt je uitgenodigd om jezelf te herontdekken. Om te verkennen waar je verlangen ligt. En hoe je dit kenbaar kan maken aan je partner. Misschien heb je consessies gedaan, die niet meer passen bij wie je bent. En je partner misschien ook. Een mooie kans om elkaar op een dieper niveau te leren kennen.

In een interactieve en veilige leersetting worden jullie uitgenodigd om te werken aan situaties uit je eigen leven. We zullen aan de hand van oefeningen gebaseerd op Geweldloze Communicatie zoals rollenspellen, werkbladen, lichaamswerk en mindfulness, inzichten en vaarigheden verkrijgen waarmee je het gedachtengoed van onvoorwaardelijke liefde kunt gaan integreren in je dagelijks leven.

Meer informatie staat op onze website: http://www.ouderschapmetcompassie.nl/jaartraining/

Praktische informatie

Start Datum: 30.04.19
Datum/Tijd: Deze jaaropleiding bestaat uit 4 weekenden: Bij iedere aanmelding van 4 paren starten we een nieuwe opleiding. Met een datumprikker kiezen we met elkaar de 4 weekenden uit.
Locatie: Groepsaccommodatie 'de Stal'
Adres: Van Pallandtweg 16
Plaats: Neerijnen
Prijs: De investering voor deze jaartraining is tussen de €1100,- en €1600,- per persoon. (afhankelijk van
Website: www.communicerenmetcompassie.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Helend Partnerschap (jaaropleiding) met startdatum 30.04.19
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Jort Bijleveld

Jort Bijleveld

Aarhuispad 35
3067PR Rotterdam
0618814001
06-18814001

jort.bijleveld AT gmail DOT com

www.communicerenmetcompassie.nl/

KvK nr: 50421867

10.8 696 19