Menu

Verbindend Communieren in je Werk, 2daags
07.02.19

Hoe kun je als betrokken medewerker, zzp'er of leidinggevend blijven aansluiten in het contact? Hoe kun je naar tevredenheid van jezelf en de ander met ongemakkelijke situaties omgaan of klachten en taal vinden op basis van de waarneming zonder te oordelen.
We richten ons op verbinding en heldere taal vinden.
Leer eerlijk uiten en empathisch luisteren om in de behoefte van de klant, client of leerling te kunnen voorzien en tegelijkertijd jouw balans als beroepskracht in acht te nemen. Dat kan zomaar tijd en geld besparen op de lange duur en je investeert in duurzaamheid voor jezelf.

In deel 1 leer je de basismethodiek toepassen in je werksituaties
In deel 2 verdiep je de basis met gelijkwaardigheid en obstakels op het pad, feedback en feedforward en verbinden met onbegrepen gedrag ( 7/8 maart 2019)
In deel 3 verdiep je bruggenbouwen bij vergaderen en besluiten nemen en omgaan met boosheid, schuld en schaamte.(15/16 april 2019)

Bestemd voor beginnende en ervaren professionals. Vanuit sommige beroepsverenigingen wordt de volledige 6 daagse training met studiepunten gewaardeerd

Uw investering per losse tweedaagse is:  €245,- particulier, voor zzp’ers € 395,- en wanneer de werkgever betaalt € 550,- incl. BTW. 
Deze prijs is inclusief materialen, koffie/thee en versnaperingen.

Bij inschrijving vooraf voor de volledige 6daagse ontvangt u een aantrekkelijke korting. Uw investering wordt dan: € 660,- part.  €1060,- zzp'er  of  €1500,- waar de werkgever betaalt.

Meer informatie vind je op: http://www.stilts.nl/particulier/trainingen/verbindend-communiceren-in-werk

Praktische informatie

Start Datum: 07.02.19
Datum/Tijd: + 08-02-2019 van 10.00-17.00 uur
Locatie: Arnhem
Adres:
Plaats: Arnhem
Prijs: €245,- / € 395,- / € 550,-
Website: www.stilts.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor Verbindend Communieren in je Werk, 2daags met startdatum 07.02.19
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Helmie Willems

Helmie Willems


Arnhem en Den Bosch
06-10877692

info AT stilts DOT nl

www.stilts.nl

KvK nr:

28.3 826 21