Menu

(Ge)Zin in verbinding
12.04.24

Wil je er (meer) zijn voor elkaar in je gezin of familie? Verlang je naar openheid, gelijkwaardigheid en liefdevolle aandacht in het contact met de kinderen voor wie je zorgt of die je dierbaar zijn? Wil je verantwoordelijkheid nemen en kinderen voorleven hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen?

In deze Geweldloze Communicatie training voor volwassenen en kinderen leer je wat jij kunt doen om in contact en verbinding te blijven met elkaar, elkaar te horen en van elkaar te leren.

We oefenen met je eerlijk en open uitspreken naar elkaar en naar elkaar luisteren met aandacht. Door elkaar zo te horen, ontstaat er verbinding en begrip en komen we op creatieve ideeën voor de momenten dat we meer rust, plezier of samenwerking zouden willen.

Er is ruimte voor kinderen en volwassenen om onder elkaar uit te wisselen, ervaringen te delen, gehoord te worden en van elkaar te leren. We zullen afwisselend werken met z’n allen en in groepen van ouders en kinderen apart. De training is praktisch en speels van opzet met de nadruk op plezier en ervaren.

Aan bod komen o.a.:
* De vier elementen van Geweldloze Communicatie
* Gezamenlijke afspraken voor hoe je met elkaar wilt omgaan
* Oordelen vertalen in verbindende taal
* Waardering uitspreken
* Strategieën kiezen om ieders behoeften te vervullen

Voor wie
We geven deze training voor volwassenen en (hun) (klein) kinderen van 8 t/m 12 jaar. Mocht je hier niet in vallen en graag mee willen doen, neem dan contact met een van ons op. We kunnen dan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Trainers
Ik geef deze training samen met Matthew Rich. We delen samen de passie om Geweldloze Communicatie dichter bij ouders en kinderen te brengen.

Tijden
Vrijdagavond is er inloop vanaf 18.00 uur en starten we met een gezamenlijke maaltijd om 18.30. Het programma duurt die avond tot ongeveer 20.30. Op zaterdag en zondag starten we om 10.00 uur en 'werken' we met elkaar tot 17.00 uur. Op zaterdag is er nog een diner om 18.00 uur.

Prijs
De training heeft een open tarief. De vaste lasten zijn per persoon: volwassenen €115,- en voor kinderen € 85,-. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee, lekkers, 2x lunch en 2x avondmaaltijd. Daarnaast vragen we iedereen een bijdrage naar draagkracht te betalen voor het werk van de trainers. Suggestie hierbij is volwassenen tussen € 195 en € 295 en kinderen tussen € 115 en € 195 (incl vaste kosten).

Locatie
De training vindt plaats bij de Verdieping op camping Tussen Hemel en Aarde in Groenekan. De mogelijkheid bestaat om daar te overnachten (niet bij de prijs inbegrepen).

Praktische informatie

Start Datum: 12.04.24
Datum/Tijd: vrijdagavond 12 april 18.30 - zondag 14 april 17.00 |
Adres: Kanonsdijk 7
Plaats: Groenekan
Prijs: open tarief
Website: www.communicerenvanuitjehart.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor (Ge)Zin in verbinding met startdatum 12.04.24
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Monie Doodeman

Monie Doodeman

Troelstraweg 79
3732 CB De Bilt
030-2658470
06-10867091

info AT communicerenvanuitjehart DOT nl

www.communicerenvanuitjehart.nl

KvK/ondernemingsnummer: 30260110