Menu

W I N T E R S T I L T E
28.12.19

In deze training nodigen we je uit om stil te worden en te luisteren naar wat er leeft in jou. Contact te maken met jouw behoeften en vanuit die rust strategieën te laten opborrelen.
De winter is een tijd van stilte en tot jezelf komen. De natuur trekt zich terug en ademt rust. Het is de tijd waarin de natuur zich voorbereid op de lente. Wij mensen hebben ook dit ritme. Echter vanuit de drukte van het dagelijkse leven nemen we vaak niet die tijd om stil te staan. Door naar binnen te keren maak je contact met een diepere laag in jezelf, een innerlijk weten, voorbij je verstand en je emoties.

Tijdens deze dagen richten we ons op het licht, dat we dankzij duisternis kunnen zien. We kijken terug en blikken vooruit. We verstillen, ontmoeten ons innerlijk weten en richten vanuit die bron ons vizier op het nieuwe jaar.

Vieren en rouwen
We nemen de tijd om stil staan bij wat we te vieren en te rouwen hebben. We maken contact met de energie van de behoefte en de waarde hiervan. Dan kan het een plek krijgen in ons leven.

Vervulde en onvervulde behoeften
Door ons te verbinden met de behoeften kan er schoonheid ontstaan. De kracht en het verlangen van de behoefte ervaren zonder dat deze direct ingevuld hoeft te worden.We zullen ons richten op zijn met de behoefte waardoor je vanuit verlangen kan spreken en niet vanuit verwijt.

Ervaringen delen
Dat wat er in je leeft heeft het ook nodig om een stem te krijgen. Wanneer het gedeeld wordt, verteld wordt, kan het de beleving intenser maken. Woorden die omhoog komen uit de stilte. Empathisch luisteren naar jezelf en naar elkaar. We zullen steeds op zoek zijn naar de balans tussen stilte en delen, naar binnen en naar buiten.

Locatie
We zitten aan de rand van Soest. Vanuit de locatie kan je direct het bos in en ook de Soester Duinen zijn op loopafstand. In de pauzes is er de mogelijkheid om te wandelen of na te praten in de gezellige lounge.
De maaltijden zijn zoveel mogelijk biologisch en vegetarisch. Met diëten kan rekening worden gehouden.

De kosten voor deze training zijn afhankelijk van je inkomen. Er is sprake van een glijdende schaal tussen € 350,- en € 525,- zodat je kunt kiezen wat je kunt/wilt bijdragen afhankelijk van jouw financiële situatie. Het bedrijfstarief is voor mensen die de kosten kunnen declareren. Incl verblijfskosten. Je verblijft op een twee- of driepersoonskamer. Een eenpersoonskamer is mogelijk voor een toeslag van € 95,-.
*Mocht je graag mee willen doen en is de prijs bezwaarlijk voor je, dan vraag ik je contact met mij op te nemen.

Praktische informatie

Start Datum: 28.12.19
Datum/Tijd: start 28 december 10.00 tot en met 30 december 16.00 uur
Locatie: Stayokay
Adres: Bosstraat 16
Plaats: Soest
Prijs: 350,- / 525,-* Bedrijfstarief € 625,-. Afhankelijk van financiele situatie
Website: www.communicerenvanuitjehart.nl


Online aanmelden *

Ik meld me aan voor W I N T E R S T I L T E met startdatum 28.12.19
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!

* Voorwaarden online aanmelden / privacy statement:

  • Je contactgegevens en bericht worden per email verzonden aan de trainer en zijn via een beveiligde login op de GC Kring website alleen door de trainer te bekijken.
  • Je ontvangt van de trainer altijd een persoonlijke bevestiging van je deelname en zijn/haar algemene voorwaarden.
  • Heb je deze binnen een week nog niet ontvangen? Neem dan alsnog telefonisch contact op.
  • Uiterlijk 1 week na de startdatum van de training worden jouw aanmelding gegevens voor deze training van de GC Kring website verwijderd. De trainer behoud uiteraard wel je gegevens en zal zelf zorg dragen voor goede en beveiligde verwerking en opslag van je gegevens.
Monie Doodeman

Monie Doodeman

Troelstraweg 79
3732 CB De Bilt
030-2658470
06-10867091

info AT communicerenvanuitjehart DOT nl

www.communicerenvanuitjehart.nl

KvK nr: 30260110

22.7 829 21