Menu

Uit jezelf in Woord & Beeld

Het grootste deel van mijn tijd werk ik als Hogeschooldocent bij de opleiding HBO-Verpleegkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds mijn kennismaking met NVC in 2013 zoek ik naar mogelijkheden om het gedachtengoed in ons onderwijs te implementeren. Zo verzorg ik sinds 2016 meerdere keren per jaar het keuzevak ‘Verbindend Communiceren’. Hierbij inspireert het mij om met studenten vanuit diverse opleidingen en achtergrond te werken.
Voor de Lerarenopleiding Gezondheidzorg en Welzijn verzorg ik samen met Eva-Maria Schneijderberg de module ‘Gespreksvoering op basis van Verbindend Communiceren’ met als focus werken aan een pedagogisch veilig leerklimaat.
Bij de opleiding Verpleegkunde doen we binnen het meerjarig onderzoeksprogramma ‘SPRiNG-Sterk gestart in de Zorg’ onderzoek naar de haalbaarheid van het implementeren van Verbindend Communiceren in het verpleegkundig onderwijs om daarmee bij te dragen aan veerkracht van studenten verpleegkunde en voorkomen van uitval tijdens en na de studie.
Mijn droom is een aanbod te ontwikkeling voor zowel studenten, docenten en praktijkbegeleiders als ondersteunend personeel, om daarmee bij te dragen aan een werk- en leerklimaat waarin de behoeften en belangen van een ieder er toe doen.

Susan Jedeloo

Susan Jedeloo

Maltakade 31
3446 BC Woerden

06-4444245

susan AT uitjezelfinwoordenbeeld DOT nl

uitjezelfinwoordenbeeld.nl

KvK/ondernemingsnummer: 623 91 623