Menu

Verbinding in Communicatie

Welkom op mijn profiel van de GC kring. Graag stel ik me aan jou voor:

Na 20 jaar in de IT te hebben gewerkt, begeleid, coach en train ik nu sinds 2016 mensen een meer moeiteloos, dus minder stressvol, leven te leiden.

Naast een aantal coachopleidingen (pHBO) en trainingen met coach-vormen, voornamelijk in de natuur, heb ik mijzelf gespecialiseerd in Verbindende (Geweldloze) Communicatie en Hartcoherentie (Hartritme Variabiliteit). Veel stress komt namelijk voort uit geen of gebrekkige communicatie in relaties, gezin, werk, kennissen, verenigingen maar in eerste plaats met jezelf.
Wanneer je jezelf beter begrijpt en kan uitdrukken werkt dit meteen stress verlagend. Rust in hart en hoofd helpt dat je beter kan voelen.

Sinds 2022 mag ik mijzelf CNVC gecertificeerd trainer noemen. Ik verzorg trainingen zowel voor particulieren als bedrijven en organisaties. Hierbij zorg voor een veiligen en ondersteunende omgeving om de vaardigheden van Verbindend Communiceren en te leren en ontwikkelen.

Eigenaarschap, bewustzijn en autonomie is wat je bij mij verder ontwikkelt.

Ik ben zo gepassioneerd over Verbindende Communicatie dat ik een aantal projecten heb ontwikkeld zoals: een podcast (NVCpodcast) en een nederlands en engelstalig app:
https://verbinding.app en
https://nvc-help.app
ga via jou browser naar een van deze websites en zet de app GRATIS ! op jouw smartphone / mobiele telefoon.

Tot ziens in een training!

Jan Martijn  Jansen

Jan Martijn Jansen

Raamstraat 50
7411 CW Deventer
06-30161237

martijn AT verbindingincommunicatie DOT nl

www.verbindingincommunicatie.nl

KvK/ondernemingsnummer: 08158078

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Jan Martijn Jansen