Menu

Inflowcoaching

Na 20 jaar in de IT te hebben gewerkt, begeleid en coach ik nu meer dan 5 jaar mensen een meer moeiteloos, dus minder stressvol, leven te leiden.

Naast een aantal coachopleidingen (pHBO) en trainingen met coach-vormen, voornamelijk in de natuur, heb ik mijzelf gespecialiseerd in Hartcoherentie (Hartritme Variabiliteit) en Verbindende (Geweldloze) Communicatie. Veel stress komt namelijk voort uit geen of gebrekkige communicatie. In relaties, gezin, werk, kennissen, verenigingen maar in eerste plaats met jezelf. Wanneer je jezelf beter begrijpt en kan uitdrukken werkt dit meteen stress verlagend. Dit is met behulp van HRV nog meetbaar ook! Vooral mensen die veel in hun “hoofd” zitten behoren daarbij tot mijn doelgroep. Rust in hart en hoofd helpt dat je beter kan voelen. Dichter bij jezelf staan hersteld verbinding met jezelf en omgeving.

Naast bovenstaande passies geniet ik van buiten zijn, bewegen en triatlonsport. Vorige jaar zelfs mijn droom vervuld door een hele Ironman te doen in Maastricht. Los van de prestatie ging het mij om het genieten en mezelf leren kennen. Als trainer / coach kijk ik samen met jou naar wat jou tegenhoud een leven te leiden wat bij jou past. Wanneer jij en wat je doet in lijn is met elkaar spreek je over flow. Je ervaart het leven als moeiteloos. Dit geldt natuurlijk ook voor de groepen waar voor ik training geef. Eigenaarschap, bewustzijn en autonomie is wat je bij mij verder ontwikkelt.

Sinds april 2022 ben ik internationaal gecertificeerd en heb behoorlijke ervaring opgedaan als trainer. Ik geeft tevens incompany trainingen die aansluiten bij jouw organisatie doelstellingen.

In mijn trainingen wil ik je naast een gedegen stuk theorie vooral ook geleefde ervaringen meegeven zodat je direct de voordelen van Verbindende Communicatie kan ervaren!

Tot ziens in een training!

Jan Martijn  Jansen

Jan Martijn Jansen

Raamstraat 50
7411 CW Deventer
06-54953644

martijn AT inflowcoaching DOT nl

www.inflowcoaching.nl

KvK/ondernemingsnummer: 08158078

Agenda trainingen Geweldloze Communicatie Jan Martijn Jansen